Συνελήφθη ληστής καταστημάτων στον νομό Ρεθύμνου

//Συνελήφθη ληστής καταστημάτων στον νομό Ρεθύμνου

Συνελήφθη ληστής καταστημάτων στον νομό Ρεθύμνου

Η αστυνομία μετά από εξονυχιστικές έρευνες προχώρησε στη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα 31 ετών. Ο άνδρας αυτός είναι ελληνικής καταγωγής και κατηγορείται από τις αρχές για πολλαπλές κλοπές.

Ο διαρρήκτης αποσπούσε χρήματα, έγγραφα και αντικείμενα αξίας από εργαζόμενους σε καταστήματα. Οι κλοπές πραγματοποιήθηκαν σε εννέα συνολικά σημεία στην περιοχή του Ρεθύμνου.

Η πιο πρόσφατη και μοιραία κλοπή του συγκεκριμένου δράστη πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου. Ο 31χρονος εισήλθε σε κατάστημα στο οποίο εργαζόνταν μια 34χρονη Γεωργιανή υπάλληλος. Ο δράστης χρησιμοποιώντας την μέθοδο απασχόλησης για να της αποσπάσει την προσοχή και έπειτα της έκλεψε το πορτοφόλι που περιείχε 405 ευρώ. Ευτυχώς, οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν άμεσα και προχώρησαν στην σύλληψή του. Το ποσό που αφαίρεσε, επιστράφηκε στην γυναίκα.

Περαιτέρω έρευνες της Αστυνομίας, έφεραν στο φως άλλες οκτώ κλοπές που είχε διαπράξει ο συγκεκριμένος κακοποιός. Από το διάστημα 13 έως και 30 Ιουνίου, ο ληστής απέσπασε χρήματα, αντικείμενα και έγγραφα από εργαζομένους σε καταστήματα του Ρεθύμνου. Επιπρόσθετα, είχε χρησιμοποιήσει μια από τις κάρτες ανάληψης για να σηκώσει χρήματα από ΑΤΜ.

Μετά τη σύλληψη, οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνα στο σπίτι του και εντόπισαν μέρος των αντικειμένων και εγγράφων που είχαν κλαπεί, τα οποία και επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους.

Μετά το τέλος της προανάκρισης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ο 31χρονος οδηγήθηκε στις 4 Ιουλίου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

2017-07-06T09:07:51+02:00Ιούλιος 6th, 2017|Blog|