Ποιοι είμαστε;

Λίγα λόγια για το ποιοι είμαστε, για να γνωριστούμε καλύτερα.

Φροντίζουμε για τις ανάγκες σας!

H DC Security δραστηριοποιείται ήδη από το 1996 στον τομέα της ασφάλειας , παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας υψηλής ποιότητας.

Καταλαβαίνουμε

Αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε ιδιαιτέρως την βαρύτητα και σημασία που έχει ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας  ανεξαρτήτως αν πρόκειται για ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, τα προϊόντα μας είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας και οι υπηρεσίας μας παρέχονται από το άρτιο εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας.

Σεβόμαστε

Συνεργαζόμαστε μονάχα με επώνυμες και αξιόπιστες εταιρείες (Paradox, Siemens, General Electric κλπ) και τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι πάντα άριστης ποιότητας και συνοδεύονται πάντα από εγγύηση. Πιστεύουμε πως ένα σύστημα ασφαλείας πρέπει να είναι λειτουργικό,αξιόπιστο και ανθεκτικό έτσι ώστε να έχετε την μέγιστη απόδοση για την επένδυση που κάνετε.

Προσφέρουμε

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας επισκέπτονται το χώρο σας εντελώς δωρεάν , για να καταγράψουν τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να παρουσιάζει. Συνδυαστικά με τις δικές σας ανάγκες , δημιουργούν μια προσφορά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Φροντίζουμε πάντα ώστε οι προσφορές μας να καλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.

Υποστηρίζουμε

Η 21ετής εμπειρία στο χώρο μας δίδαξε πως η επικοινωνία , η τεχνική υποστήριξη και το service στο κομμάτι του after sales, είναι εξίσου σημαντική με την αρχική υλοποίηση. Είμαστε στην διάθεση σας για να λύσουμε όλες τις απορίες σας και να σας προτείνουμε βελτιώσεις σε περίπτωση που αλλάξουν οι ανάγκες σας. Η επικοινωνία μας δεν σταματάει μετά την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας.

Τι προσφέρουμε

Η φιλοσοφία μας

Η ασφάλεια σας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας. Στόχος μας είναι η κάλυψη των αναγκών ασφαλείας σας τόσο στην κατοικία όσο και στον χώρο εργασίας σας. Τα δυνατά μας σημεία είναι:

  • Πολυετής εμπειρία στο χώρο της ασφάλειας

  • Η προσοχή μας στην λεπτομέρεια

  • Υποστήριξη των πελατών μας

  • Κορυφαία ποιότητα προϊόντων

  • Άρτια εκπαιδευμένη τεχνική ομάδα μας

  • Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε προϋπολογισμό

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.