Κάμερες Ασφαλείας

Χρησιμοποιήστε την υπερσύγχρονη εφαρμογή μας για να προσδιορίσετε το κόστος ενός συστήματος με κάμερες ασφαλείας ,προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

Κάμερες ασφαλείας για να μην χάνετε ποτέ λεπτό!

Οι κάμερες ασφαλείας είναι πολύ σημαντικές για την ασφάλεια στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας, αφού μπορούν να λειτουργήσουν ως ένας ορατός και αποτρεπτικός παράγοντας για τους παραβάτες. Η DC Security διαθέτει προς πώληση μια μεγάλη ποικιλία από κάμερες, έχοντας εξασφαλίσει μια πρόταση για κάθε προϋπολογισμό. Η γκάμα εκτείνεται από υπερσύγχρονες κάμερες ασφαλείας έως και συμβατές κάμερες για οικιακή χρήση.

5 Καταστήματα σε όλη την Αττική

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς και επισκεφθείτε μας για μια παρουσίαση των συστημάτων ασφαλείας που σας προσφέρουμε.

Δείτε τον χάρτη

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Βρείτε μια φθηνότερη τιμή εγκατάστασης συναγερμού και θα ταιριάξουμε την τιμή ή θα σας προσφέρουμε μια ακόμη χαμηλότερη!

Περισσότερα

Πληρωμή με κάρτα έως 12 δόσεις

Εγκαθιστούμε το σύστημα συναγερμού σας σήμερα,πληρώνετε αργότερα! Βγείτε κερδισμένοι με έως 12 δόσεις στην κάρτα σας.

Περισσότερα

Τα βήματα για την επιτυχημένη κάλυψη του χώρου

Κάθε χώρος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και απαιτεί ειδική μεταχείριση στη μελέτη τοποθέτησης ενός συστήματος ασφαλείας. Κάθε πρόταση είναι tailor made, δηλαδή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, με βάση τα ευάλωτα σημεία πρόσβασης, την περιουσία που διακυβεύεται και τον προϋπολογισμό που διαθέτετε

Δημιουργήστε το δικό σας δίκτυο παρακολούθησης

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα εξελιγμένων καμερών ασφαλείας, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε και να δημιουργήσετε ένα tailor made σύστημα επιτήρησης, ώστε να ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες της ασφάλειας σας και του τρόπου ζωής σας.
Στην DC Security, θα σας προτείνουμε διάφορους τύπους καμερών ασφαλείας: να παρέχουν εσωτερική και εξωτερική παρακολούθηση τόσο σε συνθήκες κανονικού φωτισμού όσο και σε περιπτώσεις που χρειάζεται νυχτερινή όραση και φυσικά απομακρυσμένη πρόσβαση από υπολογιστή, tablet ή smartphone.
Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε για το αν το σύστημα ασφαλείας θα είναι φανερό ή κρυφό, αν οι κάμερες θα είναι σταθερές ή κινούμενες ή αν η καταγεγραμμένη εικόνα θα είναι έγχρωμη ή ασπρόμαυρη.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΜΕΡΩΝ
Κάμερες Ασφαλείας

Προσφορές για συστήματα με κάμερες ασφαλείας

CCTV – 4 Κάμερες ασφαλείας Dahua HD 2MP

Παρέχει πλήρη κάλυψη και καταγραφή όλων των κινήσεων στην περίμετρο εντός του χώρου. Ιδανική λύση για την ασφάλεια σας με χαμηλό κόστος.

Κόστος: 475

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CCTV – 8 Κάμερες ασφαλείας DAHUA 2MP

Παρέχει πλήρη κάλυψη και καταγραφή όλων των κινήσεων στην περίμετρο εντός του χώρου. Ιδανική λύση για την ασφάλεια σας με χαμηλό κόστος.

Κόστος: 700
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CCTV – 16 Κάμερες ασφαλείας DAHUA 2MP

Παρέχει πλήρη κάλυψη και καταγραφή όλων των κινήσεων στην περίμετρο εντός του χώρου. Ιδανική λύση για την ασφάλεια σας με χαμηλό κόστος.

Κόστος: 1220
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Οι αναγραφόμενες τιμές εγκατάστασης αφορούν το λεκανοπέδιο Αττικής και τις όμορες περιοχές. Για την εγκατάσταση σε πιο απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση ανάλογη με την απόσταση. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Προβολή Όλων

Είναι καλή ιδέα οι κάμερες ασφαλείας;

Οι κάμερες ασφαλείας παρέχουν άμεσο όφελος για όσους επιλέγουν να τις εγκαταστήσουν στα σπίτια και στις επιχειρήσεις τους. Προσφέρουν έναν διαφορετικό και άμεσο τρόπο παρακολούθησης του χώρου και συγχρόνως αποτρέπουν τις διαρρήξεις αλλά και τους βανδαλισμούς της περιουσίας. Οι διαρρήκτες συνήθως παρακολουθούν  ένα ακίνητο πριν προχωρήσουν. Αν δουν τις κάμερες ασφαλείας τοποθετημένες σε στρατηγικά σημεία στον εξωτερικό χώρο, είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθούν αποθαρρημένοι.

Επίσης, οι κάμερες ασφαλείας διαθέτουν ένα πρόσθετο όφελος στην καταπολέμηση του εγκλήματος, αφού αν προκύψει κάποια δραστηριότητα, θα καταφέρουν να καταγράψουν το γεγονός και να το αποθηκεύσουν σε video, ως αποδεικτικό στοιχείο. Αυτό θα αποτελέσει πολύ σημαντικό υλικό για τις αστυνομικές υπηρεσίες

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.