Συμβατικά συστήματα πυρανίχνευσης

Tα συμβατικά συστήματα πυρανίχνευσης απευθύνονται κυρίως σε κατοικίες αλλά και μικρούς εργασιακούς χώρους.

Προστατεύουμε το χώρο μας από ατυχήματα

Τόσο σε σύγχρονες όσο και σε παλαιότερες κατοικίες, δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο εκδήλωσης μιας μικρής εστίας φωτιάς. Πιθανόν μετά από μια πολύ κουραστική μέρα στη δουλειά να αποκοιμηθήκαμε στο σαλόνι μας ενώ είχαμε ανάψει την κουζίνα για να ζεστάνουμε φαγητό ή την ώρα που ετοιμάζουμε μια ομελέτα στο τηγάνι να είχαμε ένα σημαντικό και μακρύ τηλεφώνημα από το γραφείο. Είναι πολλές οι περιπτώσεις στην καθημερινότητα μας που ελοχεύει ο κίνδυνος μιας πυρκαγιάς στο πιο σημαντικό χώρο της ζωής μας: το σπίτι μας.

Συμβατικά συστήματα πυρανίχνευσης

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, την μελέτη και εγκατάσταση ενός συμβατικού συστήματος πυρανίχνευσης στο χώρο σας.

Αρχικά χωρίζουμε το χώρο σας σε ζώνες πυρανίχνευσης και εγκαθιστούμε σε κάθε ζώνη από έναν έως αρκετούς ανιχνευτές. Οι συσκευές αυτές συνδέονται με έναν κεντρικό πίνακα. Ανάλογα με την τεχνολογία τους, μπορούν να εντοπίσουν καπνό,εναλλαγές στην θερμοκρασία,φωτιά,επικίνδυνη συγκέντρωση υγραερίου κλπ και στέλνουν αντίστοιχο σήμα στον πίνακά μας. Παράλληλα με τους ανιχνευτές, εγκαθιστούμε εξοπλισμό αναγγελίας του συναγερμού όπως σειρήνες,φάρους κλπ. Έτσι σε περίπτωση πυροδότησης σήματος από κάποιον ανιχνευτή, ενεργοποιείται αυτόματα από τον αντίστοιχο πίνακα η σειρήνα ή ο φάρος ή/και κατάσβεση ανάλογα με την εγκατάσταση μας.

Το οπλοστάσιο μας

Προστατεύστε το χώρο σας με ασφάλεια και αξιοπιστία

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να φροντίσουμε και να ασφαλίσουμε το σπίτι μας ενάντια στα καθημερινά ατυχήματα για να προστατεύσουμε την ζωή μας αλλά και την περιουσία μας. Εμπιστευτείτε μας και απαλαχθείτε από το άγχος μιας ενδεχόμενης πυρκαγιάς στο σπίτι σας.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.