Καταγραφικά CCTV

Η εφαρμογή για τον υπολογισμό κόστους του συναγερμού σας ,διαθέτει μια ευρεία γκάμα από καταγραφικά αρίστης ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

Η καρδιά του συστήματος

Σε ένα κλειστό σύστημα παρακολούθησης (CCTV) μπορεί  οι κάμερες να  θεωρούνται τα “μάτια” του συστήματος,  αλλά το καταγραφικό αποτελεί τη “ραχοκοκαλιά” του. Το καταγραφικό συνδέεται άμεσα με τις κάμερες και είναι η συσκευή που διαχειρίζεται όλη την πληροφορία που δέχεται από αυτές. Αναλαμβάνει να μας μεταδώσει ζωντανά την εικόνα και τον ήχο,  την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων, μας ενημερώνει με e-mail για τυχόν ύποπτες κινήσεις και επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση στο σύστημα όταν είμαστε εκτός του χώρου.

5 Καταστήματα σε όλη την Αττική

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς και επισκεφθείτε μας για μια παρουσίαση των συστημάτων ασφαλείας που σας προσφέρουμε.

Δείτε τον χάρτη

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Βρείτε μια φθηνότερη τιμή εγκατάστασης συναγερμού και θα ταιριάξουμε την τιμή ή θα σας προσφέρουμε μια ακόμη χαμηλότερη!

Περισσότερα

Πληρωμή με κάρτα έως 12 δόσεις

Εγκαθιστούμε το σύστημα συναγερμού σας σήμερα,πληρώνετε αργότερα! Βγείτε κερδισμένοι με έως 12 δόσεις στην κάρτα σας.

Περισσότερα

Σημαντικά στοιχεία που πρέπει να προσέξετε

Οι προτάσεις μας

Βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις κλειστών συστημάτων παρακολούθησης. Οι προτάσεις αυτές είναι κατασκευασμένες με βάση τις δικές σας ανάγκες , ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και προσαρμόζονται στο budget σας.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.