Συντήρηση συναγερμού

Διατηρήστε το σύστημα σας σε ετοιμότητα και ικανό να αντεπεξέλθει με ασφάλεια σε κάθε πρόκληση.

Διατηρήστε την επένδυση σας

Ο συναγερμός είναι ακόμα μια επένδυση που έχουμε πραγματοποιήσει στο σπίτι μας ή στο χώρο εργασίας μας. Όσο περισσότερο είμαστε τυπικοί και  φροντίζουμε για την έγκαιρη συντήρηση του συστήματος που διαθέτουμε τόσο καλύτερα θα απολαύσουμε τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του.

Η συντήρηση ενός συναγερμού είναι εξίσου σημαντική με την εγκατάσταση του. Με την πάροδο του χρόνου, διάφορα εξαρτήματα ενός συναγερμού μπορούν να φθαρούν και να χρειάζονται επιδιόρθωση ή και αντικατάσταση. Με την σωστή συντήρηση του συναγερμού μας επιτυγχάνουμε την ομαλή του λειτουργία και την αποφυγή ψευδών συναγερμών και λοιπών δυσλειτουργιών που μπορεί να αποβούν μοιραίες.

Κάνουμε τον κόσμο σας ένα πιο ασφαλές μέρος

Κύκλος συντήρησης

Κάποια εξαρτήματα του συναγερμού μας είναι πιο ευαίσθητα στην φυσική φθορά του χρόνου από κάποια άλλα. Για παράδειγμα, οι μπαταρίες του συστήματός μας χρειάζονται αντικατάσταση μέσα σε ένα διάστημα 24 μηνών. Είναι εξαιρετικής σημασίας η σωστή λειτουργία των μπαταριών μας καθώς σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μπορούν να διατηρήσουν τον συναγερμό μας σε ετοιμότητα για αρκετές ώρες.

Υπάρχουν όμως και καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην πρόωρη φθορά ορισμένων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων (πχ. προβλήματα τάσης στην παροχή ρεύματος).Επιπροσθέτως, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί επαναπρογραμματισμός, αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος ή και επέκταση της εγκατάστασης.

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν πλήρως όλες τις ζώνες του συστήματος σας για να βεβαιωθούν για την ορθή λειτουργία τους.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
Συντήρηση συναγερμού

Εμπιστευτείτε μας

Στην DC Security αναλαμβάνουμε να ελέγξουμε ενδελεχώς  το σύστημα σας, να αντικαταστήσουμε τον φθαρμένο εξοπλισμό, αλλά ακόμα και να σας προτείνουμε αναβαθμίσεις για να προστατεύσετε ακόμα καλύτερα τον χώρο σας.

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η δική σας ασφάλεια. Σεβόμαστε το χρόνο σας και για αυτό το λόγο κανονίζουμε τα ραντεβού μαζί σας  αποκλειστικά με βάση τη δική σας διαθεσιμότητα.

Κέντρο λήψεως σημάτων

6 μήνες δωρεάν σύνδεση

Με κάθε τοποθέτηση συστήματος συναγερμού σας κάνουμε δώρο 6 μήνες σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων, στο Βασικό ή στο Οικονομικό πακέτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΈΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.