Συστήματα ασφαλείας2018-01-03T16:12:00+02:00

Συστήματα ασφαλείας

Στηρίζουμε την επιχείρηση σας με ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς.

Συστήματα Ασφαλείας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Η DC Security καλύπτει τις ανάγκες ασφαλείας τόσο του ιδιώτη όσο και του επαγγελματία, προσφέροντας έτοιμα πακέτα που μπορούν να παραμετροποιηθούν με βάση τις απαιτήσεις σας. Η πολυετής ενασχόληση μας στο χώρο της ασφάλειας μας δίδαξε πως με την πάροδο των ετών αυξάνονται οι ανάγκες και οι προκλήσεις. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο φροντίζουμε να μένουμε ενημερωμένοι και να χρησιμοποιούμε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

5 Καταστήματα σε όλη την Αττική

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς και επισκεφθείτε μας για μια παρουσίαση των συστημάτων ασφαλείας που σας προσφέρουμε.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Βρείτε μια φθηνότερη τιμή εγκατάστασης συναγερμού και θα ταιριάξουμε την τιμή ή θα σας προσφέρουμε μια ακόμη χαμηλότερη!

Πληρωμή με κάρτα έως 12 δόσεις

Εγκαθιστούμε το σύστημα συναγερμού σας σήμερα,πληρώνετε αργότερα! Βγείτε κερδισμένοι με έως 12 δόσεις στην κάρτα σας.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας

Με την πάροδο των ετών , οι ανάγκες ασφαλείας μιας επιχείρησης και μιας κατοικίας αυξάνονται. Η DC Security παρακολουθεί με συνεχές ενδιαφέρον όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας για να σας προσφέρει με υπευθυνότητα ολοκληρωμένες προτάσεις. Βασιζόμαστε στην πείρα των 10.000 + εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας για να σας παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές και για να σχεδιάσουμε μαζί, ένα σύστημα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Στην εταιρεία μας , θα βρείτε μια γκάμα που περιλαμβάνει τόσο συστήματα ασφαλείας όσο και συστήματα ενδοεπικοινωνίας

  • Αντικλεπτικά συστήματα: Προστατεύστε το κατάστημα σας από πιθανούς κλέφτες.
  • Access Control: Ελέγξτε αποτελεσματικά την είσοδο και έξοδο σε κάθε δωμάτιο του χώρου σας
  • Θυροτηλέφωνα: Βελτιώστε την ενδοεπικοινωνία αναβαθμίζοντας τα θυροτηλέφωνα σας
Συστήματα ασφαλείας

Η τεχνολογία στο πλάι της ασφάλειας

Τις τελευταίες δεκαετίες η τεχνολογία αναπτύχθηκε και συνεχίζει να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Τα λογισμικά προγράμματα γίνονται «εξυπνότερα» και γρηγορότερα ενώ τα υλικά των σύγχρονων συσκευών είναι περισσότερο ανθεκτικά και δυσκολότερα παραβιάσιμα. Η DC Security φροντίζει να ακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο της ασφάλειας για να σας προσφέρει πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.