Αντικλεπτικά συστήματα καταστημάτων

Προστατεύστε το κατάστημά σας,διατηρήστε τις επενδύσεις σας και ασφαλίστε τα προϊόντα σας.

Αυξήστε τον τζίρο, μειώστε τις απώλειες

Η ανοδική πορεία των μικρο- κλοπών αποτελεί πλέον κομμάτι της καθημερινότητας για πολλά εμπορικά καταστήματα. Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις καταφεύγουν στην εγκατάσταση αντικλεπτικών συστημάτων καθώς μια μικροκλοπή μπορεί να πραγματοποιηθεί όχι μόνο από έναν υποτιθέμενο πελάτη αλλά ακόμα και από το προσωπικό του καταστήματος. Σε κάθε περίπτωση, η DC Security έχει να σας προσφέρει λύσεις ανάλογα με τον τύπο της εταιρείας σας, τα προϊόντα και τον προϋπολογισμό ασφαλείας σας.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα αντικλεπτικών συστημάτων (αντικλεπτικές ετικέτες, αντικλεπτικές κονκάρδες, κεραίες αντικλεπτικών συστημάτων κλπ) που θα θωρακίσουν τα προϊόντα σας, θα μειώσουν τις απώλειες και θα αυξήσουν τα έσοδα σας.

Αρχές λειτουργίας

Τα αντικλεπτικά συστήματα αποτελούνται από 2 (ή και περισσότερες) στήλες που καλύπτουν ένα συγκεκριμένο άνοιγμα (ανάλογα με την τοποθέτηση και το αντίστοιχο μοντέλο, μπορούμε να καλύψουμε με 2 στήλες ένα άνοιγμα έως και 4 μέτρων). Η εγκατάσταση τους μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και μέσα σε γυψοσανίδα χωρίς να επηρεάζεται καθόλου ούτε η αποδοτικότητα τους αλλά ούτε και το design του καταστήματος σας. Προαιρετικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανίχνευση μεταλλικών αντικειμένων κατά την είσοδο/έξοδο από το κατάστημα, για την καταμέτρηση πελατών καθώς και για τοποθέτηση διαφήμισης. Ο διαχωρισμός τους σε κατηγορίες πραγματοποιείται με βάση τη τεχνολογία ανίχνευσης που χρησιμοποιούν.

  • Αντικλεπτικά συστήματα ραδιοσυχνότητας RF
  • Ακουστομαγνητικά Συστήματα AM
  • Ηλεκτρομαγνητικά Συστήματα EM
Αντικλεπτικά συστήματα καταστημάτων

Αντικλεπτικά Αναλώσιμα

Η αντικλεπτική προστασία των συστημάτων μας συμπληρώνεται άρτια με τα αντικλεπτικά αναλώσιμα που προσφέρουμε. Μπορούν να συνεργαστούν άψογα με προϊόντα διαφόρων μεγεθών και βάρους, είναι εύκολα στη χρήση  και συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αντικλεπτικών στόχων, καρφίδων και αυτοκόλλητων και συνδυάστε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Στην DC Security καταλαβαίνουμε την διαφορετικότητα κάθε επιχείρησης και για αυτό σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, βασισμένες στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας  και σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς. Όλα τα συστήματα μας διακρίνονται για την ποιότητα και την αντοχή τους και συνοδεύονται από εγγύηση 24 μηνών.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.