Ασύρματοι συναγερμοί

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή μας και επιλέξτε μέσα από μια πληθώρα προϊόντων ασύρματων συναγερμών για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

Ευελιξία και προστασία σε ασύρματη σύνδεση

Οι ασύρματες λύσεις που σας προτείνει η DC Security ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Πρόκειται για αξιόπιστες συσκευές που σέβονται την αισθητική του χώρου σας. Η πιστοποιημένη τεχνική μας ομάδα θα σας προτείνει ένα ποιοτικό ασύρματο σύστημα που θα προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και θα σας παρέχει ευελιξία, προστασία και ποιότητα.

5 Καταστήματα σε όλη την Αττική

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς και επισκεφθείτε μας για μια παρουσίαση των συστημάτων ασφαλείας που σας προσφέρουμε.

Δείτε τον χάρτη

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Βρείτε μια φθηνότερη τιμή εγκατάστασης συναγερμού και θα ταιριάξουμε την τιμή ή θα σας προσφέρουμε μια ακόμη χαμηλότερη!

Περισσότερα

Πληρωμή με κάρτα έως 12 δόσεις

Εγκαθιστούμε το σύστημα συναγερμού σας σήμερα,πληρώνετε αργότερα! Βγείτε κερδισμένοι με έως 12 δόσεις στην κάρτα σας.

Περισσότερα

Γιατί να μας προτιμήσετε:

Ασύρματοι συναγερμοί

Κάνουμε τον κόσμο σας ένα πιο ασφαλές μέρος

Γιατί να επιλέξετε ασύρματο συναγερμό;

Αν ο χώρος σας δεν έχει εξαρχής πρόβλεψη για σύστημα ασφαλείας, δηλαδή δεν υπάρχει η κατάλληλη καλωδίωση, τότε η ιδανική λύση είναι η εγκατάσταση ενός ασύρματου συστήματος ασφαλείας. Η εξάλειψη της ανάγκης καλωδίωσης για τη διασύνδεση των συσκευών μας επιτρέπει να εγκαταστήσουμε τον συναγερμό ταχύτερα ενώ παράλληλα διατηρούμε την εσωτερική εμφάνιση του χώρου μας ανέπαφη. Επιπρόσθετα, σε περίπτωση μετακόμισης μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και γρήγορα.  Η αξιοπιστία του ασύρματου συστήματος θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα σας απασχολήσει. Εμπιστευτείτε μόνο επώνυμους κατασκευαστές που προσφέρουν ποιοτικές λύσεις και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Μειώστε την καλωδίωση, Αυξήστε την ποιότητα

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η πλήρης ασφάλεια του χώρου και η μελέτη κάθε πιθανού σημείου πρόσβασης στο εσωτερικό. Μαζί, μπορούμε να σχεδιάσουμε εκ νέου τις ανάγκες ασφαλείας του χώρου σας, ώστε να προσφέρουμε υποστήριξη σε κάθε νέα αλλαγή (ένα νέο παράθυρο, μια νέα πόρτα κλπ.) και να θωρακίσουμε το περιβάλλον σας από κάθε πιθανή εισβολή. Χρησιμοποιούμε πάντα υλικά άριστης ποιότητας, από επώνυμους κατασκευαστές και διαθέτουμε μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα τεχνικών με πολυετή εμπειρία στο χώρο των συναγερμών. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, σας παρέχουμε αναλυτικές οδηγίες χρήσης για την ορθή λειτουργία του συστήματός σας.

Κέντρο λήψεως σημάτων

6 μήνες δωρεάν σύνδεση

Με κάθε τοποθέτηση συστήματος συναγερμού σας κάνουμε δώρο 6 μήνες σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων, στο Βασικό ή στο Οικονομικό πακέτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΈΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.