Απομακρυσμένος έλεγχος DDNS2017-11-02T15:32:59+02:00

Απομακρυσμένος έλεγχος DDNS

Για να παρακολουθείτε το σύστημά σας από παντού, προσθέστε την λειτουργία της υπηρεσίας DDNS στον υπολογισμό κόστους του συναγερμού σας !

Πρόσβαση από παντού

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, απαιτούν συχνά να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση. Οι περισσότεροι διαθέτουμε ένα smartphone, tablet ή και κάποιο laptop για να είμαστε μόνιμα συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Πόσες φορές στις διακοπές ή σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι δεν αναρωτηθήκαμε για την ασφάλεια του γραφείου ή της κατοικίας μας;  Δεν θα ήταν πολύ χρήσιμο αν με κάποιο τρόπο μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε τι γίνεται στο χώρο μας, χρησιμοποιώντας μονάχα το κινητό μας τηλέφωνο;   Μια τέτοια λειτουργία είναι εφικτή μέσα από την υπηρεσία DDNS.

Συνδεθείτε απομακρυσμένα, γρήγορα και εύκολα

Μπορούμε εύκολα και γρήγορα να συνδέσουμε το κλειστό σύστημα παρακολούθησης που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι ή στο γραφείο μας με το διαδίκτυο και να έχουμε πρόσβαση σε αυτό ανά πάσα στιγμή!

  • Η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο από εμάς και προστατεύεται με την χρήση ενός username και password που διαλέγουμε κατά την εγκατάσταση του καταγραφικούμας.
  • Χρησιμοποιούμε αυτά τα στοιχεία για να συνδεθούμε στο σύστημα μας είτε μέσα από μια εφαρμογή που εγκαθιστούμε στο κινητό μας (υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές τόσο για λειτουργικό Android όσο και για iOS) είτε πληκτρολογώντας στον περιηγητή μας μια συγκεκριμένη διαδικτυακή διεύθυνση.
  • Με αυτή την απλή διαδικασία έχουμε άμεση πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας του χώρου μας άμεσα, γρήγορα και εύκολα !
Υπηρεσίες DDNS

Θα χρειαστώ περαιτέρω εξοπλισμό;

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειαζόμαστε καν ειδικό εξοπλισμό καθώς η υπηρεσία DDNS που προσφέρουμε είναι συμβατή τόσο με τα περισσότερα routers που παρέχονται από τους παρόχους internet όσο και γενικότερα με τα routers που υπάρχουν στο εμπόριο!

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.