Συναγερμοί σπιτιών2017-11-02T15:57:17+02:00

Συναγερμοί σπιτιών

Υπολογίστε γρήγορα και εύκολα μέσα από την εφαρμογή μας, το κόστος του συναγερμού για το σπίτι σας!

Ασφαλίστε το σπίτι και την οικογένεια σας.

Στη DC security, διαθέτουμε το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας, προσανατολισμένο στον τρόπο ζωής σας. Θα το επιλέξουμε μαζί με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και, φυσικά, τον προϋπολογισμό σας, ώστε να σας καλύπτει από κάθε άποψη. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την ασφάλεια που αποζητάτε για εσάς και την οικογένειά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να εκμηδενίσετε την ανησυχία σας, τόσο όταν βρίσκεστε μακριά από την οικία σας όσο και όταν βρίσκεστε μέσα σε αυτή.

5 Καταστήματα σε όλη την Αττική

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς και επισκεφθείτε μας για μια παρουσίαση των συστημάτων ασφαλείας που σας προσφέρουμε.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Βρείτε μια φθηνότερη τιμή εγκατάστασης συναγερμού και θα ταιριάξουμε την τιμή ή θα σας προσφέρουμε μια ακόμη χαμηλότερη!

Πληρωμή με κάρτα έως 12 δόσεις

Εγκαθιστούμε το σύστημα συναγερμού σας σήμερα,πληρώνετε αργότερα! Βγείτε κερδισμένοι με έως 12 δόσεις στην κάρτα σας.

Είναι απαραίτητος ο συναγερμός;

Συναγερμοί σπιτιού

Η αρχιτεκτονική ενός οικιακού συναγερμού

  • Ανιχνευτές κίνησης (ραντάρ): τοποθετούνται σε κάθε δωμάτιο ή σε κεντρικά σημεία του χώρου σας, έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται την κάθε κίνηση
  • Μαγνητικές επαφές (παγίδες): εγκαθίστανται στις πόρτες και στα παράθυρα, ενεργοποιώνας τον συναγερμό όταν παραβιαστούν
  • Πληκτρολόγιο: βρίσκεται πλησίον της κεντρικής πόρτας και αποτελεί το σημείο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του συναγερμού
  • Σειρήνες: ενεργοποιούνται άμεσα σε περίπτωση διάρρηξης του χώρου σας
  • Κεντρική μονάδα: η βασική μονάδα επεξεργασίας και διαχείρισης των σημάτων που στέλνονται από τις περιφερειακές συσκευές του συναγερμού

Προσφορές ενσύρματων συστημάτων συναγερμού

Ενσύρματος συναγερμός VANDERBILT (SIEMENS) για Γκαρσονιέρα

Η ιδανικότερη λύση από τη Vanderbilt (Siemens) μια εταιρεία που θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες συστημάτων συναγερμού, ιδανική λύση για μικρές επιφάνειες, με το χαμηλότερο κόστος που θα βρείτε στην αγορά.

Προεγκατεστημένη Καλωδίωση: 285

Ενσύρματος συναγερμός PARADOX για Κατάστημα με βιτρίνα

Η ακόλουθη προσφορά αφορά σε συναγερμό καταστήματος που διαθέτει βιτρίνα. Πλήρη κάλυψη στην περίμετρο του χώρου και με ανιχνευτές θραύσης υαλοπινάκων. Ιδανική λύση για την ασφάλεια του επαγγελματικού σας χώρου.

Προεγκατεστημένη Καλωδίωση: 345

Ενσύρματος συναγερμός PARADOX
μικρής Οικίας (45τμ)

Η ακόλουθη προσφορά αφορά σε συναγερμό σπιτιού μικρής επιφάνειας, όπως δυάρι. Πλήρη κάλυψη στην περίμετρο του σπιτιού για όπλιση του συναγερμού και όταν είστε εντός οικίας. Ιδανική λύση για την ασφάλεια σας με χαμηλό κόστος.

Προεγκατεστημένη Καλωδίωση: 350
  • Οι αναγραφόμενες τιμές εγκατάστασης αφορούν το λεκανοπέδιο Αττικής και τις όμορες περιοχές. Για την εγκατάσταση σε πιο απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση ανάλογη με την απόσταση. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Έξυπνοι συναγερμοί, Ασφαλής κατοικία.

Μαζί, θα σχεδιάσουμε την ιδανική λύση για τη περίπτωσή σας και θα εγκαταστήσουμε τον συναγερμό άμεσα, ώστε να απολαμβάνετε την θαλπωρή του σπιτιού σας, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλειά σας και την προστασία της οικογένειάς σας.

Κέντρο λήψεως σημάτων

6 μήνες δωρεάν σύνδεση

Με κάθε τοποθέτηση συστήματος συναγερμού σας κάνουμε δώρο 6 μήνες σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων, στο Βασικό ή στο Οικονομικό πακέτο.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.