Θυροτηλέφωνα – Θυροτηλεοράσεις2017-10-05T15:58:18+02:00

Θυροτηλέφωνα – Θυροτηλεοράσεις

Παρακολουθήστε αποτελεσματικά την είσοδο στην κατοικία σας και κρατήστε μακριά τους ανεπιθύμητους! Σας παρέχουμε 3 χρόνια εγγύηση!

Η γκάμα θυροτηλεοράσεων που σας προσφέρουμε αποτελεί μία εξαιρετική λύση διαχείρισης της πόρτας του προσωπικού σας χώρου. Εγκαθίσταται εύκολα καλύπτοντας οποιονδήποτε χώρο επιθυμείτε. Παρέχεται δυνατότητα σύνδεσης με τηλεφωνικό κέντρο καθώς και σύνδεση μέσω IP για απομακρυσμένο έλεγχο των οθονών.

Προτεινόμενα προϊόντα

Το μόνιτορ DT17 διαθέτει ανάλυση οθόνης 800x480p.

GE NX-1516-GR (16 ζωνών LED)

Το μόνιτορ DT47MG υποστηρίζει λειτουργία Fish Eye 180°.

Sunlight 12V/7Ah

Η έγχρωμη μπουτονιέρα 3 κουδουνιών DT-607/ID/S3 ενσωματώνει ευρυγώνια κάμερα CCD 500TVL 170°.

Sunlight 12V/1,3Ah

Η μπουτονιέρα DMR21/ID/S4 διαθέτει ενσωματωμένο καρταναγνώστη για RF κάρτες (έως 320 χρήστες).

ARITECH AS505 116dB (polycarbonate)

Προβλήματα ενδοεπικοινωνίας

Είναι συχνό το φαινόμενο στην πολυκατοικία ή στο σπίτι που κατοικούμε να μην λειτουργεί σωστά το θυροτηλέφωνο μας. Το πιο συνηθισμένο φαινόμενο φθοράς των θυροτηλεφώνων είναι η κακή ακουστική ποιότητα, η έλλειψη επικοινωνίας ή ακόμα και η αδυναμία ανοίγματος της πόρτας. Επίσης παρόμοιες δυσλειτουργίες μπορεί να εμφανιστούν και σε μια θυροτηλεόραση (απώλεια εικόνας). Αυτή η φθορά δημιουργεί ένα μεγάλο κενό ασφαλείας στην ενδοεπικοινωνία μιας πολυκατοικίας καθώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε αποτελεσματικά ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.

Αναβαθμίστε το παλιό σας θυροτηλέφωνο σε θυροτηλεόραση!

Πολύ συχνά η εταιρεία που έχει εγκαταστήσει τα θυροτηλέφωνα μας μπορεί να μην διαθέτει πλέον τα αντίστοιχα ανταλλακτικά ή ακόμα και σε μερικές περιπτώσεις να μην είναι πλέον σε λειτουργία. Ευτυχώς όμως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού πλέον μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα παλιά μας θυροτηλέφωνα με καινούρια ή ακόμα να προβούμε στην ποιοτική αναβάθμιση της ενδοεπικοινωνίας μας εγκαθιστώντας σύγχρονες συσκευές  θυροτηλεόρασης. Στις περισσότερες υλοποιήσεις δεν χρειάζεται καν να αλλάξουμε τα παλιά καλώδια, εκτός κι αν αυτά έχουν κοπεί ή φθαρεί. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα αλλάξουν το κεντρικό πάνελ στην είσοδο καθώς και τα εσωτερικά θυροτηλέφωνα στα επιμέρους διαμερίσματα και θα τα αντικαταστήσουν με σύγχρονες θυροτηλεοράσεις. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα απολαμβάνετε ένα σύγχρονο σύστημα ενδοεπικοινωνίας ενώ παράλληλα θα ελέγχετε απόλυτα την πρόσβαση στο χώρο σας.

Θυροτηλέφωνα

Τι είναι το μικτό σύστημα

Με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας μπορούμε να επιλέξουμε την εγκατάσταση του λεγόμενου μικτού συστήματος. Πρακτικά ένα τέτοιο σύστημα μας επιτρέπει την χρήση τόσο θυροτηλεφώνων όσο και θυροτηλεοράσεων ταυτόχρονα. Έτσι μπορούμε να διαλέξουμε την αντίστοιχη συσκευή ανάλογα με τις ανάγκες μας και τις οικονομικές μας δυνατότητες χωρίς όμως να περιορίσουμε τις επιλογές των υπόλοιπων ενοικιαστών.
Η DC Security αναλαμβάνει να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προσφέρει μια λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα και στην τσέπη σας. Πάνω σε αυτή τη μελέτη θα φροντίσουμε να σας παραδώσουμε μια ποιοτική, γρήγορη και χαμηλού κόστους εγκατάσταση.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.