Συναγερμοί καταστημάτων2018-11-20T18:08:59+02:00

Συναγερμοί καταστημάτων

Μέσα από την σύγχρονη εφαρμογή μας, μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια το κόστος μια εγκατάστασης συναγερμού στο κατάστημά σας.

Η προστασία της επιχείρησής σας είναι δική μας δουλειά

Η DC security εξειδικεύεται τόσο στην εγκατάσταση συναγερμών σε οικίες όσο και σε επιχειρήσεις και καταστήματα. Προσφέρουμε μια σειρά από συστήματα ασφαλείας που συνδυάζονται και με πιο ολοκληρωμένες δυνατότητες ελέγχου για πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων. Είτε είστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, είτε ένα μεγάλο κατάστημα, η DC security διαθέτει το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας για εσάς. Κατανοούμε πόσο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας είναι η επιχείρησή σας και θα συνεργαστούμε μαζί σας, ώστε όχι μόνο να προστατέψουμε τους διαθέσιμους χώρους αλλά και να επενδύσουμε στο όραμά σας, αποφεύγοντας τις άσχημες στιγμές.

5 Καταστήματα σε όλη την Αττική

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς και επισκεφθείτε μας για μια παρουσίαση των συστημάτων ασφαλείας που σας προσφέρουμε.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Βρείτε μια φθηνότερη τιμή εγκατάστασης συναγερμού και θα ταιριάξουμε την τιμή ή θα σας προσφέρουμε μια ακόμη χαμηλότερη!

Πληρωμή με κάρτα έως 12 δόσεις

Εγκαθιστούμε το σύστημα συναγερμού σας σήμερα,πληρώνετε αργότερα! Βγείτε κερδισμένοι με έως 12 δόσεις στην κάρτα σας.

Δίπλα σας από την πρώτη στιγμή

Η αρχιτεκτονική ενός συναγερμού καταστήματος

Όταν πρόκειται για την προστασία μιας επιχείρησης ή ενός καταστήματος, η φρασεολογία των ειδικών αλλάζει. Πλέον δεν αναφερόμαστε σε έναν απλό συναγερμό αλλά σε ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας, το οποίο αποτελείται από πολλές και διαφορετικές συσκευές.

  • Radar: ανιχνεύει οποιαδήποτε κίνηση και ενεργοποιεί τον συναγερμό
  • Μαγνητικές επαφές: τοποθετούνται σε πόρτες και παράθυρα και στέλνουν σήμα στην κεντρική μονάδα για το πότε ανοίγουν
  • Πληκτρολόγιο: ο χρήστης διαχειρίζεται τον συναγερμό εισάγοντας τις προτιμήσεις του και έναν κωδικό ασφαλείας
  • Σειρήνες: κάθε σύστημα ασφαλείας διαθέτει δυο σειρήνες, μία για το εσωτερικό του χώρου και μια για κάποιο εξωτερικό σημείο
  • Κεντρική μονάδα: όλα τα εξαρτήματα συνδέονται με την κεντρική μονάδα, η οποία αποτελεί τον εγκέφαλο του συστήματος ασφαλείας

Κάντε θραύση εσείς, όχι τα τζάμια σας

Η ασφάλεια μιας επιχείρησης δεν αφορά μόνο μια καλά κλειδωμένη πόρτα και μια κάμερα ασφαλείας. Για αυτό προσφέρουμε ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας ώστε τίποτα να μην μπορεί να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία της εταιρείας σας ή του καταστήματός σας. Συνδυάζουμε τα καλύτερα συστήματα συναγερμού ώστε να ανταποκριθούμε, κάθε φορά, στις προσωπικές σας ανάγκες και στον εταιρικό προϋπολογισμό.

Κέντρο λήψεως σημάτων

6 μήνες δωρεάν σύνδεση

Με κάθε τοποθέτηση συστήματος συναγερμού σας κάνουμε δώρο 6 μήνες σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων, στο Βασικό ή στο Οικονομικό πακέτο.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.