Σύστημα Συναγερμού

Χρησιμοποιήστε την υπερσύγχρονη εφαρμογή μας για να προσδιορίσετε το κόστος ενός συστήματος συναγερμού κομμένου και ραμμένου στα μέτρα σας.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

Συναγερμός, στα μέτρα σας!

Η αίσθηση ασφάλειας που μας προσφέρει ο χώρος μας, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας τόσο για την ψυχική μας υγεία όσο και για την σωματική μας ακεραιότητα. Με την εγκληματικότητα να αυξάνεται, τον αριθμό διαρρήξεων να εκτοξεύεται και τα φαινόμενα βίας να ανθίζουν, πρέπει να φροντίσουμε ιδιαιτέρως την ασφάλεια τόσο της κατοικίας όσο και του εργασιακού μας περιβάλλοντος.

5 Καταστήματα σε όλη την Αττική

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς και επισκεφθείτε μας για μια παρουσίαση των συστημάτων ασφαλείας που σας προσφέρουμε.

Δείτε τον χάρτη

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Βρείτε μια φθηνότερη τιμή εγκατάστασης συναγερμού και θα ταιριάξουμε την τιμή ή θα σας προσφέρουμε μια ακόμη χαμηλότερη!

Περισσότερα

Πληρωμή με κάρτα έως 12 δόσεις

Εγκαθιστούμε το σύστημα συναγερμού σας σήμερα,πληρώνετε αργότερα! Βγείτε κερδισμένοι με έως 12 δόσεις στην κάρτα σας.

Περισσότερα

Η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία

Ο καλύτερος τρόπος για να ασφαλίσουμε τον χώρο μας είναι η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού. Ένας σύγχρονος συναγερμός δεν εξασφαλίζει μονάχα τα περιουσιακά μας στοιχεία αλλά προστατεύει τόσο εμάς τους ίδιους όσο και τους κοντινούς μας ανθρώπους. Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο, η κλοπή μιας κατοικίας ή ενός καταστήματος να μετατραπεί σε έγκλημα ή ακόμα και σε ανθρωποκτονία.
Σύγχρονες μελέτες αποδεικνύουν πως ακόμα και η ύπαρξη ενός συναγερμού αποθαρρύνει σημαντικά τους διαρρήκτες και συχνά τους αποτρέπει από μια μελλοντική κλοπή.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
Συναγερμοί

Προσφορές ενσύρματων συστημάτων συναγερμού

Ενσύρματος συναγερμός Teletek για Γκαρσονιέρα (40τμ)

Η ιδανικότερη λύση από τη TELETEK μια εταιρεία που θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες συστημάτων συναγερμού, ιδανική λύση για μικρούς χώρους, με το χαμηλότερο κόστος που θα βρείτε στην αγορά.

Προεγκατεστημένη Καλωδίωση: 305
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενσύρματος συναγερμός PARADOX για Κατάστημα με βιτρίνα

Η ακόλουθη προσφορά αφορά σε συναγερμό καταστήματος που διαθέτει βιτρίνα. Πλήρη κάλυψη στην περίμετρο του χώρου και με ανιχνευτές θραύσης υαλοπινάκων. Ιδανική λύση για την ασφάλεια του επαγγελματικού σας χώρου.

Προεγκατεστημένη Καλωδίωση: 430
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενσύρματος συναγερμός PARADOX
μικρής Οικίας (45τμ)

Η προσφορά αυτή αφορά σε συναγερμό μικρής οικίας, όπως δυάρι. Πλήρη κάλυψη στην περίμετρο του σπιτιού για όπλιση του συναγερμού και όταν είστε εντός οικίας. Ιδανική λύση για την ασφάλεια σας με χαμηλό κόστος.

Προεγκατεστημένη Καλωδίωση: 440
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Οι αναγραφόμενες τιμές εγκατάστασης αφορούν το λεκανοπέδιο Αττικής και τις όμορες περιοχές. Για την εγκατάσταση σε πιο απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση ανάλογη με την απόσταση. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Προβολή Όλων

Εμπιστευθείτε μας

Στην DC Security έχουμε σαν πρώτη προτεραιότητα την δική σας ασφάλεια. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στην μελέτη,προσφορά και εγκατάσταση συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας, μας δίνει την δυνατότητα να θωρακίσουμε τον χώρο σας και να κρατήσουμε μακριά τους επίδοξους διαρρήκτες. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άκρως ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα συναγερμών για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας.

Κέντρο λήψεως σημάτων

6 μήνες δωρεάν σύνδεση

Με κάθε τοποθέτηση συστήματος συναγερμού σας κάνουμε δώρο 6 μήνες σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων, στο Βασικό ή στο Οικονομικό πακέτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΈΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.