Πυρανίχνευση: σύγχρονα συστήματα για να είστε πάντα ασφαλείς.

Οι πολυετής εμπειρία στο τομέα της πυρανίχνευσης μας καθιστά την καλύτερη επιλογή!

Εξελιγμένα συστήματα πυρανίχνευσης

Η πυρανίχνευση είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας ασφαλείας τόσο σε μια επιχείρηση όσο και σε μια κατοικία. Εκατοντάδες δυστυχήματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν στον χώρο που έλαβαν μέρος, υπήρχε εγκατεστημένο ένα σύγχρονο σύστημα πυρανίχνευσης.

Διαδικασία μελέτης και εγκατάστασης ενός συστήματος πυρανίχνευσης

Για την εγκατάσταση ενός συστήματος πυρανίχνευσης απαιτείται αρχικά μια μελέτη του χώρου που επιθυμούμε να ελέγξουμε. Οι πτυχιούχοι μηχανικοί μας, μετά από χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν με υπευθυνότητα αυτή τη μελέτη, η οποία στην συνέχεια θα κατατεθεί για να πάρει την έγκριση από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μετά το πέρας της μελέτης, προχωρούμε στην προετοιμασία  του χώρου κι έπειτα στην  άμεση εγκατάσταση του συστήματος πυρανίχνευσης.

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει την απαραίτητη καλωδίωση, φωτισμό ασφαλείας, τοποθέτηση των ανιχνευτών και του κεντρικού πίνακα καθώς και δοκιμές από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, για να διαπιστωθεί η ορθή λειτουργία του συστήματος. Ανάλογα με τους ανιχνευτές οι δοκιμές μας περιλαμβάνουν ασκήσεις ανίχνευσης καπνού,αερίων,φωτιάς κλπ.

Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται  με την  εκπαίδευση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να χειρίζεστε και να συντηρείτε σωστά το σύστημα σας.

Πυρανίχνευση

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο

Στην DC Security θεωρούμε πρώτη μας προτεραιότητα την δική σας ασφάλεια για αυτό και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα άριστης ποιότητας και συνοδεύονται από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο, με πολυετή εμπειρία στο χώρο και μεγάλη εξειδίκευση τόσο στην εγκατάσταση όσο και στην συντήρηση των συστημάτων πυρανίχνευσης. Οι μελέτες μας πραγματοποιούνται και υπογράφονται από μηχανικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που διαθέτει τόσο το επιστημονικό υπόβαθρο όσο και την πρακτική εμπειρία για να πετύχει άριστα αποτελέσματα.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.