Πώς μπορεί ένα Smart Home Σύστημα Ασφαλείας να σας βοηθήσει να πουλήσετε το σπίτι σας…

//Πώς μπορεί ένα Smart Home Σύστημα Ασφαλείας να σας βοηθήσει να πουλήσετε το σπίτι σας…

Πώς μπορεί ένα Smart Home Σύστημα Ασφαλείας να σας βοηθήσει να πουλήσετε το σπίτι σας…

Σε περίπτωση που το σπίτι σας έχει πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά και οφέλη σε σύγκριση με άλλα σπίτια στην αγορά – ένας μεγάλος κήπος, μια ωραία κουζίνα και ένας ασφαλής δρόμος προς το σχολείο – τότε πως μπορείτε εσείς, σαν πωλητής, να το κάνετε να ξεχωρίσει στην αγορά; Ένας ασφαλής τρόπος, είναι να προβάλλετε το smart home σύστημα ασφαλείας που έχετε ενσωματώσει στο σπίτι.

Ακολουθούν μερικά tips που θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση…

Ασφαλίστε τα πάντα

Όταν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού επενδύουν σε ένα σύστημα ασφαλείας, η πρώτη τους σκέψη δεν είναι η μεταπώληση και οι αυξημένες αξίες των ακινήτων. Ο “υπ’ αριθμόν 1” στόχος είναι η προστασία των ανθρώπων και των πραγμάτων που έχουν μεγαλύτερη σημασία, μέσα σε αυτό. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις μεγάλες ανακαινίσεις, ένα σύστημα παρακολούθησης στο σπίτι δεν απαιτεί σημαντική επένδυση ή αναστάτωση της καθημερινής σας ζωής για την εγκατάστασή του και είναι μια επένδυση που πιθανότατα θα σας φέρει πίσω χρήματα όταν αποφασίσετε να πουλήσετε το σπίτι σας.

Built-in ανάπαυση μυαλού και σκέψης

Δεν μπορείτε να βάλετε μια απλή και συγκεκριμένη τιμή για την ανάπαυση του μυαλού και την προσωπική σας ασφάλεια. Οι αγοραστές αναζητούν εγγενώς το πόσο ασφαλές είναι το νέο τους σπίτι, όσο και πόσο ασφαλής είναι η νέα γειτονιά. Οι συναγερμοί και οι κάμερες ασφαλείας φέρνουν αυτόματα ειρήνη στο μυαλό των αγοραστών, σε τέτοιο σημείο που μπορεί να μην το είχαν φανταστεί! Με την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, έχετε ανεβάσει αυτόματα σε υψηλά στάνταρ τα δεδομένα της πώλησης και, όταν κάνουν ερωτήσεις, ο τοπικός σας μεσίτης έχει να τους παρουσιάσει αρκετά σημεία στα οποία ο ανταγωνισμός υπολείπεται…

Αυτοματοποιήστε τα πάντα

Σε μια εποχή που τα πάντα είναι αυτόματα, δεν θα μπορούσε να μην ισχύσει κάτι τέτοιο και για ένα σπίτι. Όλοι οι ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν βιώσει κάποια στιγμή το αίσθημα της ανησυχίας πως έχουν ξεχάσει να κλειδώσουν την πόρτα, να κλείσουν την γκαραζόπορτα ή να ασφαλίσουν κάποιο παράθυρο. Με την αυτοματοποίηση των λειτουργιών του σπιτιού, αποκτάτε ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις πώλησης, προσφέροντας την απόλυτη ευκολία διαβίωσης στους υποψήφιους αγοραστές. Ξεχάστε τις ανησυχίες, τις αμφιβολίες, τα επιπλέον ταξίδια επιστροφής στο σπίτι για να τσεκάρετε αν όλα είναι εντάξει, για να μην αναφέρουμε υψηλότερους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, όταν όλοι οι έλεγχοι μπορούν να γίνουν από το smartphone σας όταν βρίσκεστε μακριά από το έξυπνο σπίτι σας!

Παράβλεψη άλλων δυνητικών κινδύνων

Οι άνθρωποι με κακές και εγκληματικές σκέψεις δεν είναι η μόνη απειλή για την οικογένεια και το σπίτι σας. Οι δηλητηριάσεις από μονοξείδιο του άνθρακα, οι πυρκαγιές, οι διαρροές, οι πλημμύρες και άλλες φυσικές καταστροφές συγκαταλέγονται μεταξύ μερικών από τους μεγαλύτερους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες κατοικιών. Όταν ένας πιθανός αγοραστής περπατάει μέσα στο σπίτι σας, θα είναι ευτυχής αν δει πως έχετε φροντίσει για την τοποθέτηση ενός ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα σε κάθε πάτωμα και τη στρατηγική τοποθέτηση ανιχνευτών καπνού σε βασικά σημεία του οικήματος. Όταν αυτοί οι ανιχνευτές είναι ενσωματωμένοι στο οικιακό σύστημα ασφαλείας, υπάρχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας που είναι ανεκτίμητο, καθώς συνδέει το σημείο με ένα κέντρο παρακολούθησης 24/7 και προσφέρει άμεση δυνατότητα κλήσης για βοήθεια.

Εκπτώσεις στην ασφάλεια του σπιτιού

Σημαντικές εκπτώσεις είναι διαθέσιμες στην αγορά για τα περισσότερα σχέδια ασφάλισης σπιτιού, όταν ένα εγκαθίσταται ένα αντιπροσωπευτικό σύστημα ασφαλείας σε συνδυασμό με κατάλληλους ανιχνευτές καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα. Και φυσικά, το χαρακτηριστικό αυτό μπορείτε άνετα να το προβάλλετε, όταν θέλετε να πουλήσετε το σπίτι σας, καθώς, εκτός των άλλων, στην εποχή που ζούμε, δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα…

2018-11-09T12:11:32+02:00Νοεμβρίου 9th, 2018|Blog|