Τα σημερινά συστήματα θυροτηλεόρασης, έχουν αναπτυχθεί τεχνολογικά σε μεγάλο βαθμό, προσφέροντας πολλές λειτουργίες οι οποίες στο παρελθόν δεν υπήρχαν. Μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα από κουδούνι διπλής επικοινωνίας (με μικρόφωνο δηλαδή από την πλευρά μας και από την πλευρά του ακροατή), αλλά στο παρόν άρθρο θα φροντίσουμε να σας αναφέρουμε ορισμένα πλεονεκτήματα των θυροτηλέφωνων με κάμερα.

Πρόκειται για ένα έξυπνο σύστημα που αφορά την πόρτα σας και που σας επιτρέπει να έχετε και πάλι μία “διπλή επικοινωνία” με τον επισκέπτη, έχοντας παράλληλα και εικόνα για το ποιος μπορεί να είναι, χωρίς να χρειαστεί να του ανοίξουμε την πόρτα και να του δώσουμε πρόσβαση στο σπίτι μας.

Για τον λόγο πως μπορείτε να δείτε αλλά και να ακούσετε τον επισκέπτη, το σύστημα θυροτηλεόρασης προσφέρει περισσότερη ασφάλεια από κάθε άλλο σύστημα θυροτηλέφωνου – κουδουνιού. Αγοράζοντας μία ένα θυροτηλέφωνο με κάμερα, μπορείτε επίσης να βγάλετε και φωτογραφία του επισκέπτη που βρίσκεται έξω από την πόρτα, για λόγους ασφαλείας.

Ένα σύστημα θυροτηλεόρασης, θέτει μία παραπάνω “μπάρα προστασίας”, ανάμεσα σε εσάς και στο άτομο που επισκέπτεται το σπίτι σας. Θα μπορούσαμε να πούμε πως πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά συστήματα ασφαλείας που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας τη φετινή χρονιά αφού δε χρειάζεται να δώσετε πρόσβαση σε κάποιον ανοίγοντας την πόρτα, αν δεν είστε σίγουρος/η πως μία τέτοια ενέργεια είναι αρκετά ασφαλής. Με το σύστημα καταγραφής εικόνας, όταν κάποιος προσεγγίζει την πόρτα σας, χτυπά το κουδούνι και αυτομάτως ενεργοποιείται η καταγραφή. Μέχρι να μιλήσετε ή να ενεργοποιήσετε την κάμερα, ο επισκέπτης σας δεν ξέρει πως είστε στο σπίτι. Πρόκειται για το απόλυτο μέσο προστασίας και διατήρησης του απορρήτου σας.

Να τονίσουμε πως η θυροτηλεόραση χρησιμεύει και στις περιπτώσεις όπου στο σπίτι διαμένουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας ή παιδιά, τα οποία είναι μόνα τους, αφού εσείς μπορεί να λείπετε από το σπίτι.

Στη DC Security θα βρείτε θυροτηλεόραση που ενσωματώνει κάμερα για καταγραφή εικόνας υψηλής ευκρίνειας στις 180 μοίρες. Επιπλέον, σας δίνουμε 3 χρόνια εγγύησης για τις θυροτηλεοράσεις που θα σας εγκαταστήσουμε.