Κλοπή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε βίλα πολυτελείας

//Κλοπή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε βίλα πολυτελείας

Κλοπή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε βίλα πολυτελείας

Η κόρη του Ανδρέα Δαυίδ, Αλεξία-Ελένη έπεσε θύμα ληστών στην πολυτελή βίλα που είχε νοικιάσει στο «Grand Resort Lagonissi» . Ο κακοποιός εισέβαλε στη βίλα χωρίς να γίνει αντιληπτός και ένιωσε την τύχη να του χαμογελά όταν βρήκε ορθάνοικτο το χρηματοκιβώτιο της οικίας. Κατάφερε να αρπάξει μια τσάντα που περιείχε κοσμήματα αξίας 1.000.000 €, ποσότητα διαμαντιών αλλά και 35.000 € σε μετρητά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Αλεξίας-Ελένης στις αρχές, η ληστεία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουλίου. Ο διαρρήκτης βρήκε ανασφάλιστο ένα παράθυρο  και εισέβαλο στο εσωτερικό της βίλας χωρίς να γίνει αντιληπτός από την ίδια, τον σύζυγο, το σωματοφύλακα της οικογένειας και τα τρία ανήλικα παιδιά της. Ο δράστης βρήκε αμέσως το χρηματοκιβώτιο, άρπαξε τα πολυτικά αντικείμενα και τα μετρητά και στην συνέχεια έγινε καπνός.

Οι αρχές πιθανολογούν πως ο δράστης ενδέχεται να είχε συνεργούς ενώ παραμένει άγνωστο αν η ληστεία είχε προμελετηθεί συγκεκριμένα για να στοχοποιήσει την Αλεξία-Ελένη.

Όταν διαπιστώθηκε η κλοπή, ειδοποιήθηκαν αμέσως οι Αρχές, οι οποίες και χτένισαν την βίλα για αποτυπώματα.

Η τσάντα που περιείχε τα μετρητά και τα κοσμήματα βρέθηκε πεταμένη σε απόσταση μιας ώρας από την πολυτελή κατοικία.

Δυστυχώς η βίλα δεν είχε εγκατεστημένο κάποιο σύστημα καμερών ασφαλείας καθώς υπεύθυνος για την τοποθέτησή του είναι ο εκάστοτε επιχειρηματίας.

Τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ εξετάζουν ήδη για αποτυπώματα και γενετικό υλικό την τσάντα που περιείχε τα κοσμήματα.

2017-07-14T10:22:09+02:00Ιούλιος 14th, 2017|Blog|