Η σημασία της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και εγκαταστάτη

//Η σημασία της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και εγκαταστάτη

Η σημασία της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και εγκαταστάτη

Ένας συναγερμός σπιτιού μας προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας καθώς στηριζόμαστε πάνω του στην περίπτωση μιας διάρρηξης. Ο βαθμός προστασίας που μας προσφέρει εξαρτάται άμεσα από την τεχνογνωσία του εγκαταστάτη, την ποιότητα των υλικών και φυσικά την σωστή χρήση και συντήρησή του. Κάθε σπιτικό διαφέρει ως προς την δομή του και κατά συνέπεια δημιουργεί κάποιες ιδιαίτερες ανάγες ασφαλείας. Σε αυτές ακριβώς τις ανάγκες παίζει βασικό ρόλο η εμπειρία ενός εγκαταστάτη ο οποίος θα αναγνωρίσει όλους τους κινδύνους και θα προτείνει μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση.

Η επικοινωνία με τον εγκαταστάτη του συναγερμού είναι εξαιρετικά σημαντική, για τους παρακάτω λόγους :

Εμπιστοσύνη

Από την φάση της μελέτης, εμπιστευόμαστε στον εγκαταστάτη του συναγερμού μας την ασφάλεια της περιουσίας και της υγείας μας. Εμπιστευόμαστε τις γνώσεις και την εμπειρία του και περιμένουμε να μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ασφαλής λύση που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες ασφαλείας του χώρου μας. Ένας εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης θα αφουγκραστεί προσεκτικά το χώρο μας και τις φοβίες-ανησυχίες που θα του αναφέρουμε και θα δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη μελέτη με το μέγιστο δείκτη ασφαλείας.

Υποστήριξη

Το τέλος μιας εγκατάστασης συναγερμού, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει και το τέλος της επικοινωνίας και της συνεργασίας μας με τον εγκαταστάτη. Ας μην ξεχνάμε πως ο συκεκριμένος άνθρωπος γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο μας και τα πιθανά κενά ασφαλείας που μπορεί να προκύψουν μελλοντικά. Μπορούμε και πρέπει να τον συμβουλευτούμε αν πραγματοποιήσουμε κάποια ανακαίνιση ή αν σκεφτόμαστε να αναβαθμίσουμε τον συναγερμό μας.

Καθοδήγηση

Επιπρόσθετα από την ανάγνωση του manual του συναγερμού μας, ο εγκαταστάτης είναι πάντα στη διάθεση μας για να λύσει όλες τις απορίες που μπορεί να έχουμε. Θα φροντίσει να μας επιδείξει τον σωστό τρόπο λειτουργίας του συναγερμού που έχουμε επιλέξει, συμβάλλοντας στην σωστή συντήρηση του συστήματος μας. Ακόμα θα μας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στην επίλυση όλων των θεμάτων που μπορεί να προκύψουν καθώς είναι το άτομο που γνωρίζει άριστα κάθε παράμετρο λειτουργίας του συναγερμού μας.

2017-06-28T09:51:43+02:00Ιούνιος 28th, 2017|Blog|