11 πράγματα που δεν θα σας πει ένας κλέφτης

//11 πράγματα που δεν θα σας πει ένας κλέφτης

11 πράγματα που δεν θα σας πει ένας κλέφτης

 1. Φυσικά και κάτι σου θυμίζω. Ήμουν εδώ μόλις την περασμένη εβδομάδα για τον καθαρισμό των χαλιών, για την παράδοση του νέου σας ψυγείου, για το καθαρισμό του κήπου.
 2. Σε ευχαριστώ που με άφησες να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα όταν δούλευα στην πίσω αυλή την περασμένη εβδομάδα. Ενώ ήμουν εκεί, απασφάλισα το πίσω παράθυρο για να κάνω την επιστροφή μου λίγο πιο εύκολη.
 3. Αγαπώ τα λουλούδια και αυτά που έχετε στον κήπο σας μου δείχνουν ότι έχετε γούστο. Αναρωτιέμαι τι ωραία πράγματα έχετε και στο εσωτερικό.
 4. Ναι, πράγματι κοιτάω να δω αν έχετε πάρει την αλληλογραφία σας και μπορεί να άφησα ένα φυλλάδιο πιτσαρίας για να δω μετά από πόσο καιρό θα το πάρετε.
 5. Αν χιονίζει και λείπετε εκτός πόλης, ζητήστε από έναν γείτονα να αφήσει ίχνη από ρόδες στο δρόμο του πάρκινγκ. Το απάτητο χιόνι είναι ένα σημάδι ότι λείπετε.
 6. Αν στην είσοδο, υπάρχει τζάμι, μην τοποθετείτε το κοντρόλ του συναγερμού εκεί γιατί θα μπορώ να το δω από έξω.
 7. Μια καλή ιδέα είναι να βάλετε αισθητήρες κίνησης μπροστά από το υπνοδωμάτιο όπου κρατάτε φυλαγμένα τα κοσμήματά σας.
 8. Αν βρέχει και ψάχνετε την ομπρέλα σας, μπορεί να ξεχάσετε να κλειδώσετε βγαίνοντας. Εγώ, πάλι, δεν παίρνω ρεπό λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
 9. Πάντα χτυπάω πρώτα το κουδούνι. Αν μου απαντήσετε, θα ζητήσω βοήθεια για κάτι.
 10. Πιστεύετε πραγματικά ότι δεν θα ψάξουμε στα συρτάρια με τις κάλτσες;
 11. Ο συναγερμός λειτουργεί μόνο αν τον ενεργοποιήσετε. Δεν παραπονιέμαι αλλά είναι κρίμα να πληρώσετε όλα αυτά τα χρήματα για ένα τόσο καλό σύστημα συναγερμού και να μην το χρησιμοποιείτε ποτέ.

Από mirelen

2017-03-20T15:56:43+02:00Μάρτιος 17th, 2017|Blog|