«Έξυπνο» και ασφαλές σπίτι

//«Έξυπνο» και ασφαλές σπίτι

«Έξυπνο» και ασφαλές σπίτι

Από κουδούνια με οθόνη, ανιχνευτές καπνού και συνδεδεμένους συναγερμούς, τα έξυπνα σπίτια είναι στην κορυφή της τεχνολογίας. Σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό σύστημα, αποτελεί μια πλατφόρμα που εξασφαλίζει την ασφάλεια τους σπιτιού και τον αυτοματισμό διαφόρων διαδικασιών.

Τι σημαίνει ένα σύστημα ασφαλείας Smart Home

Δυνατότητα ελέγχου από οπουδήποτε. Σε αντίθεση με το κλασικό σύστημα που μπορεί να οπλιστεί και να αφοπλιστεί από τον πίνακα ελέγχου, τα έξυπνα συστήματα συνοδεύονται από μια εφαρμογή για smartphone, που δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε την ασφάλεια του σπιτιού από παντού. Θα ενεργοποιείτε τον συναγερμό καθ’οδόν ή θα μπορείτε να δημιουργείτε έναν μοναδικό κωδικό ασφαλείας για τους επισκέπτες.

Ενημέρωση για περίεργη δραστηριότητα.

Ένα έξυπνο σύστημα ασφαλείας θα σας κρατά συνδεδεμένους με το σπίτι, αποστέλλοντας ειδοποιήσεις στο smartphone σχετικά με κάθε δραστηριότητα. Εάν ενεργοποιηθεί ένας αισθητήρας ή ηχήσει ένας συναγερμός, θα λάβετε μήνυμα. Μάλιστα, υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω εικόνας και βιντεοκάμερας .

Smart οφέλη στο σπίτι. Τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας για ένα έξυπνο σπίτι είναι συμβατά με μια σειρά από έξυπνες συσκευές, όπως κλειδαριές, φώτα και έξυπνους θερμοστάτες.

Το επίπεδο συμβατότητα εξαρτάται από την πλατφόρμα λογισμικού που τροφοδοτεί το σύστημα ασφαλείας.

Από mirelen

2017-03-20T16:18:37+02:00Μάρτιος 17th, 2017|Blog|