Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού στο Νέο Μεξικό

//Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού στο Νέο Μεξικό

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού στο Νέο Μεξικό

Μια οικογένεια στο Νέο Μεξικό παρατήρησε κάτι ιδιαίτερα ασυνήθιστο στο σύστημα καμερών ασφαλείας του σπιτιού της  ή έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η Breaana Hernadez.

Ο σύζυγος τής κ. Hernandez παρατήρησε στις κάμερες ασφαλείας ένα περίεργο θέαμα που του τράβηξε αμέσως την προσοχή.

«Μόλις αντίκρυσα το βίντεο, μου σηκώθηκε η τρίχα» δήλωσε η κ.Hernandez στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με την κ.Hernandez, ο σύζυγός της έτυχε να κοιτάξει τις κάμερες την ώρα που αυτές κατέγραφαν την περίεργη φιγούρα.

Μέσα στο βίντεο, η κ.Hernandez πιστεύει πως η συγκεκριμένη εικόνα μπορεί να έχει καταγράψει την παρουσία ενός φαντάσματος, εξηγώντας πως είχε κάνει μια σχετική συζήτηση με κάποιον που γνώριζε την ιστορία του σπιτιού.

«Μου ανέφερε πως πριν από μερικά χρόνια, ο θείος του έμενε σε ένα σπίτι στην γωνία και πως μετά από λίγα χρόνια ο θείος του πέθανε» δήλωσε η κ. Hernandez. Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς ήταν η συγκεκριμένη φιγούρα αλλά σίγουρα υπάρχουν αρκετές πιο ρεαλιστικές εξηγήσεις.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες εγκαθιστούν ένα σύστημα ασφαλείας για να προστατεύσουν τις κατοικίες τους από διαρρήκτες. Σήμερα μπορεί κάποιος να προμηθευτεί ένα σύστημα καμερών ασφαλείας σε πολύ χαμηλές τιμές και να βρει περισσότερες χρήσεις για το σύστημά του.

Για παράδειγμα, λίγες εβδομάδες πριν, ένας γονιός κατέγραψε ένα βίντεο στο οποίο ο υιός του κατεβαίνει στο κάτω όροφο αρκετά μετά την ώρα του ύπνου.

Εγκατέστησα μια κάμερα ασφαλείας στον κάτω όροφο για να πιάσω στα πράσα τα παιδιά μου τα οποία κατεβαίνουν κάτω μέσα στην νύχτα για να παίξουν» γράφει ο πατέρας στην περιγραφή του βίντεο. Το επίμαχο υλικό δείχνει το υιό του να σέρνεται στο πάτωμα προσπαθώντας να απενεργοποιήσει την κάμερα χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Αν και ο κύριος λόγος εγκατάστασης ενός συστήματος καμερών ασφαλείας είναι η προστασία ενάντια στους διαρρήκτες, οι ιδιοκτήτες μπορεί να καταγράψουν μεταφυσικές εικόνες ή έστω τα παιδιά τους να κάνουν ζαβολιές!

2017-09-05T10:48:38+02:00Σεπτέμβριος 5th, 2017|Blog|