Ανατριχιαστική διάρρηξη σε σπίτι με τον ιδιοκτήτη νεκρό

//Ανατριχιαστική διάρρηξη σε σπίτι με τον ιδιοκτήτη νεκρό

Ανατριχιαστική διάρρηξη σε σπίτι με τον ιδιοκτήτη νεκρό

Τρεις διαρρήκτες, δύο Έλληνες και ένας Ρουμάνος, ηλικίας 45,50 και 33 χρονών αντίστοιχα, μπήκαν δύο φορές σε σπίτι 83χρονου ο οποίος είχε ήδη αποδημήσει μέσα στο σπίτι του από παθολογικά αίτια.
Παρόλο που η σωρός βρισκόταν σε προχωρημένο επίπεδο σήψης, οι διαρρήκτες δεν πτοήθηκαν καθόλου και έψαξαν το εσωτερικό του σπιτιού για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Έρευνες της αστυνομίας αποδυκνείνουν πως ο 83χρονος είχε εντοπιστεί νεκρός στο διαμέρισμα του στην οδό Ηχούς στο Π. Φάληρο στις 10 Απριλίου 2017. Ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Μετά από εξερεύνηση του διαμερίσματος, εντοπίστηκαν τα αποτυπώματα των τριών μελών της σπείρας.

Η συγκεκριμένη σπείρα είχε σαν μέθοδο λειτουργίας την διάρρηξη διαμερισμάτων που είτε ήταν ακατοίκητες, είτε κλειστές για διάφορους λόγους και στην συνέχεια επιχειρούσε τις κλοπές πολύτιμων αντικειμένων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερο Τύπο, οι τρεις διαρρήκτες είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν διαμέρισμα στον 6ο όροφο μιας πολυκατοικίας στην οδό Μάρνη στον Άγιο Παντελεήμονα, ο ιδιοκτήτη του οποίου είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας λίγες ημέρες νωρίτερα.

2017-07-12T09:27:04+02:00Ιούλιος 12th, 2017|Blog|