Ανακαίνιση : τι πρέπει να προσέξετε

//Ανακαίνιση : τι πρέπει να προσέξετε

Ανακαίνιση : τι πρέπει να προσέξετε

Εάν πήρατε την απόφαση να ανακαινίσετε το σπίτι σας καλό θα ήταν να προστατέψετε αποτελεσματικά τα πολύτιμα αγαθά και την οικογένειά σας. Οι εργασίες της ανακαίνισης θα φέρουν στο σπίτι σας κόσμο που δεν γνωρίζετε, κόσμο που θα έχει πρόσβαση σε όλα τα σημεία του σπιτιού σας.

Θα πρέπει λοιπόν να προετοιμαστείτε σωστά ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την διάρκεια της ανακαίνισης.

Προσλάβετε έναν έμπειρο και γνωστό επαγγελματία 

Είτε σας προτείνει κάποιος φίλος σας είτε βρείτε μόνοι σας έναν επαγγελματία, πρέπει να σιγουρέψετε πως η εταιρεία που θα εμπιστευτείτε έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και άδειες λειτουργίας. Ψάξτε λίγο παραπάνω και σιγουρευτείτε πως η εταιρεία δεν έχει κακή φήμη.

Υπογράψτε συμβόλαιο

Δημιουργήστε ένα γραπτό συμβόλαιο με την εταιρεία που θα αναλάβει την ανακαίνιση του χώρου σας. Φροντίστε να συμπεριλάβετε μέσα όλες τις λεπτομέρειες των εργασιών, τα ωράρια λειτουργίας του συνεργείου και το κόστος.

Φωτογραφήστε τα πάντα

Με αυτό τον τρόπο θα γνωρίζετε ακριβώς πως και που ήταν όλα τα αντικείμενα σας πριν την ανακαίνιση. Αυτό το βήμα είναι εξαιρετικά σημαντικό αν πάει κάτι στραβά κατά την ανακατασκευή. Οι φωτογραφίες αυτές θα σας δώσουν όλες τις απαραίτητες αποδείξεις σε περίπτωση που η εταιρεία δεν αναγνωρίσει τα λάθη της.

Αναβαθμίστε την ασφάλεια στο χώρο σας

Εγκαθιστώντας ένα συναγερμό σπιτιού στο χώρο σας μπορείτε να ελέγχετε ποιοι και πότε μπαίνουν στο σπίτι σας. Οι μάστορες που θα αναλάβουν τις εργασίες, θα έχουν πρόσβαση στο χώρο σας και θα γνωρίζουν πότε είστε σπίτι και πότε λείπετε. Με την σωστή χρήση του συναγερμού θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο καθόλη τη διάρκεια της ανακαίνισης.

Παρακολουθήστε τα πάντα

Συνδυάστε ένα σύστημα συναγερμού με κάμερες ασφαλείας και παρακολουθήστε ανά πάσα στιγμή και απ’ όπου κι αν βρίσκεστε όλες τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο χώρο σας. Ανιχνευτές κίνησεις μπορούν να σας ειδοποιήσουν αν κάποιος εισέλθει σε ένα δωμάτιο χωρίς να έχει άδεια.

 

2017-08-31T09:17:07+02:00Αύγουστος 31st, 2017|Blog|