Στη σημερινή εποχή χρειαζόμαστε την καλύτερη δυνατή προστασία για να κάνουμε τη ζωή μας όσο το δυνατόν ασφαλέστερη. Συγκρότημα κατοικιών και πολυκατοικίες προσφέρουν σε διαρρήκτες και άλλους εγκληματίες πλήθος ευκαιριών για να… εγκληματίσουν.

Για τον σκοπό αυτό, οι συγκεκριμένες δομές πρέπει να είναι εφοδιασμένες με συστήματα επιτήρησης της ασφάλειας, παρακολούθησης συναγερμού και Access Point, ώστε να αποτρέπεται η είσοδος του κάθε εγκληματία.

Εάν είστε διαχειριστής ακινήτων, ιδιοκτήτης κτιρίου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου μιας επιχείρησης, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω  μερικούς τρόπους με τους οποίους ένα Access Point μπορεί να διευκολύνει τη ζωή σας …

Ποιο είναι αυτοί; Ιδού…

1. Είναι δύσκολο να δημιουργηθούν αντίγραφα

Τα φυσικά κλειδιά μπορούν εύκολα να αντιγραφούν, ενώ η αντιγραφή ηλεκτρονικών κλειδιών είναι περισσότερο πολύπλοκη. Αυτό καθιστά το Access Point σας πολύ πιο ασφαλές από ό, τι θα μπορούσε ποτέ να είναι με τα φυσικά κλειδιά.

2. Ποτέ μα ποτέ μην αλλάξετε κλειδαριές.

Τα χαμένα ή κλεμμένα κλειδιά σχεδόν πάντα προκαλούν παραβίαση της φυσικής σας ασφάλειας. Η αντικατάσταση λουκέτων μπορεί να είναι δαπανηρή και άβολη. Με το ηλεκτρονικό λογισμικό Access Control δεν πρέπει ποτέ να αλλάξετε κλειδαριές στις τοποθεσίες σας. Εάν μια κάρτα κλειδιού χαθεί, μπορεί να αφαιρεθεί από τη database και να εκδοθεί νέα. Εάν ένας συντηρητής του κτιρίου απολυθεί, τα δικαιώματα πρόσβασης που έχει, μπορούν να διαγραφούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό μειώνει σημαντικά τη συνολική σας έκθεση σε κίνδυνο και κλοπή.

3. Ένα και μοναδικό κλειδί.

Με την ηλεκτρονική καταχώρηση, ένα μόνο κλειδί ή ένας απλός κωδικός σας δίνει πρόσβαση σε κάθε πόρτα που σας επιτρέπεται να εισέλθετε και έτσι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξεχάσετε το κλειδί για μια συγκεκριμένη πόρτα.

4. Γνωρίστε το ιστορικό του συστήματος.

Με τον έλεγχο της πρόσβασης, κάθε καταχώρηση στον ιστότοπό σας καταγράφεται για μελλοντική αναθεώρηση και επεξεργασία. Αυτό μπορεί να είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο κατά τη διερεύνηση βανδαλισμών και κλοπής ή τον εντοπισμό χρόνων απόκρισης και εσωτερικών τεχνικών δραστηριοτήτων.

5. Προσαρμογή σε κάθε project.

Ο ηλεκτρονικός έλεγχος πρόσβασης σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε τα δικαιώματα πρόσβασης σε επίπεδο χρήστη σε όλη την έκταση μέχρι τις μεμονωμένες πόρτες. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιείται η έκθεσή σας σε κίνδυνο, παρέχοντας την απολύτως απαραίτητη πρόσβαση στο χώρο. Με το Access Control μπορούμε να προσαρμόσουμε το λογισμικό για να καλύψουμε οποιοδήποτε έργο ή ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένου ακόμα και του ανελκυστήρα!

6. Αφήστε το να κάνει “θόρυβο”

Εάν κάποιος τεχνικός ή εξωτερικός εργολάβος χρειάζεται πρόσβαση σε έναν κλειδωμένο χώρο, ένας εξουσιοδοτημένος διαχειριστής ή manager μπορεί να ανοίξει την πόρτα από απόσταση. Αυτό σας δίνει ένα επιπλέον βαθμό ευελιξίας και ασφάλειας, ενώ την ίδια στιγμή βεβαιώνεστε ότι γνωρίζετε ποιος εισέρχεται στον χώρο σας. Ο συνδυασμός των καμερών ασφαλείας σας επιτρέπει να δείτε αν αυτός που θέλει να εισέλθει, είναι ο εργολάβος που περιμένατε.

7. Ταχύτητα και ασφάλεια με λιγότερα κλειδιά.

Το Access Control είναι ταχύτερο και ασφαλέστερο από τη χρήση κλειδαριών και κλειδιών. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ψάξετε μέσα από στοίβα κλειδιών για να βρείτε το κατάλληλο και δεν θα σπαταλήσετε άσκοπο χώρο στην τσέπη ή στον χαρτοφύλακά σας. Εάν, μάλιστα, είστε κάτοχος πολλών ιδιόκτητων χώρων, δεν θα θελήσετε ποτέ ξανά να… μπλέξετε με σωρούς κλειδιών!