6 Συμβουλές για να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα για το συναγερμό σας

//6 Συμβουλές για να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα για το συναγερμό σας

6 Συμβουλές για να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα για το συναγερμό σας

Η εγκατάσταση ενος συναγερμού σπιτιού είναι μια πολύ σημαντική απόφαση τόσο για την ασφάλεια της οικογένειάς μας όσο και της περιουσίας μας. Έχοντας πάρει την απόφαση για την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας πρέπει πλέον να σκεφτούμε σοβαρά όχι μόνο πόσα χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε αλλά και πως θα πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα με το λιγότερο δυνατό κόστος.

  1. Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες μας : Η επικοινωνία με έναν επαγγελματία του χώρου θα μας ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Θα πρέπει να τον ενημερώσουμε για το lifestyle και τις ανάγκες της οικογένειάς μας. Αν για παράδειγμα είμαστε νέοι γονείς καλό θα ήταν να εγκαταστήσουμε κάμερες ασφαλείας στο δωμάτιο του μωρού για να έχουμε πλήρη επίβλεψη.
  2. Σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα : Πρέπει να σκεφτούμε τι θα χρειαστούμε μελλοντικά όσο τα παιδιά μας μεγαλώνουν και αλλάζει το lifestyle μας. Είναι σημαντικό λοιπόν το σύστημα που θα διαλέξουμε να είναι Modular, να επιτρέπει δηλαδή την εύκολη προσθήκη,αφαίρεση και αντικατάσταση συσκευών. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα.
  3. Συγκρίνουμε κόστος και ποιότητα : Κατά την έρευνα για το σύστημα ασφαλείας, θα πρέπει να διαβάσουμε γνώμες και κριτικές χρηστών και επαγγελματιών για τα προιόντα που πρόκειται να αγοράσουμε. Μια έμπειρη εταιρεία ασφαλείας θα μας προτείνει προιόντα από επώνυμους κατασκευαστές τα οποία συνοδεύονται και με εγγύηση 24 μηνών.
  4. Αξιολογούμε τον εγκατάστατη μας : Είναι ιδιαίτερα θετικό για εμάς να επιλέξουμε τον κατάλληλο εγκαταστάτη. Μεγάλο προσόν στον χώρο θεωρείται η ικανότητα του εγκαταστάτη να λύνει διάφορα προβλήματ που θα προκύψουν κατά την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας. Παράδειγμα, ένας έμπειρος και ικανός εγκαταστάτης θα εντοπίσει αμέσως προβληματικά σημεία στο σπίτι μας και θα προτείνει λύσεις ικανές να καλύψουν τωρινές αλλά και μελλοντικές λύσεις.
  5. Δεν το παρακάνουμε : Αναλύουμε και σχεδιάζουμε προσεκτικά όλες τις ανάγκες και τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστούμε (πάντα με την συμβουλή και καθοδήγηση του εγκαταστάτη που επιλέξαμε). Δεν σημαίνει πως αν ξοδέψουμε παραπάνω χρήματα θα έχουμε και καλύτερο αποτέλεσμα.
  6. Προσέχουμε για κρυφές χρεώσεις : Δυστυχώς ακόμα και στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας υπάρχουν εταιρείες που εφαρμόζουν πολιτική κρυφών χρεώσεων. Πρέπει να διαβάσουμε πολύ προσεκτικά οτιδήποτε υπογράψουμε καθώς μπορεί να περιέχει μια αυτόματη ανανέωση κάποιας συνδρομής. Επίσης απαιτούμε από τον εγκαταστάση να μας παραδώσει γραπτώς όλες τις παραμέτρους του συστήματος που συζητήσαμε και επιλέξαμε. Τέλος ρωτάμε την εταιρεία που διαλέξαμε για το κόστος της συντήρησης αλλά και το κόστος για πιθανές αναβαθμίσεις.
2017-07-19T11:02:57+02:00Ιούλιος 19th, 2017|Blog|