5 Λόγοι που οδηγούν τους ληστές πίσω στον τόπο του εγκλήματος

//5 Λόγοι που οδηγούν τους ληστές πίσω στον τόπο του εγκλήματος

5 Λόγοι που οδηγούν τους ληστές πίσω στον τόπο του εγκλήματος

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο για ένα διαρρήκτη να επιστρέψει στο σπίτι ή στο κατάστημα που λήστεψε. Συνήθως επιχειρεί να το ξαναληστέψει λίγες εβδομάδες μετά καθώς πλέον έχει πολλά πλεονεκτήματα συγκριτικά με την πρώτη φορά.

Γνωρίζει πως να μπει και πως να βγει

Εάν το σπίτι σας είχε κλαπεί στο παρελθόν, τότε ο διαρρήκτης γνωρίζει ακριβώς όλες τις εισόδους και εξόδους. Πρέπει να λάβετε άμεσα τα απαραίτητα μέτρα καθώς κανείς δεν θέλει το σπίτι του να είναι εκτεθειμένο σε κακοποιούς.

Γνωρίζει τη διαρύθμιση

Οι ληστές γνωρίζουν με ακρίβει την διαρύθμιση του χώρου σας και μπορεί να έχουν εντοπίσει αρκετά σημεία όπου θα μπορούσαν να κρυφτούν εύκολα. Εάν έχετε πέσει θύμα διάρρηξης τότε καλό θα ήταν να αναδιακοσμήσετε τα έπιπλα σας και να αλλάξετε την διαρύθμιση του σπιτιού σας.

Γνωρίζει τη λεία του

Ο διαρρήκτης που έχει ξαναμπεί στο σπίτι σας, γνωρίζει τι είδους πολύτιμα αντικείμενα έχετε και που θα τα βρει. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να αλλάξετε τα μέρη που κρύβετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας που δεν εκλάπησαν την πρώτη φορα καθώς οι διαρρήκτες μπορεί να επιστρέψουν για να κλέψουν όσα δεν μπόρεσαν να κουβαλήσουν μαζί τους.

Θα επιχειρήσουν να κλέψουν τις νέες αγορές σας

Οι κακοποιοί γνωρίζουν πως τα ακριβά αντικείμενα που έκλεψαν (laptops,tablets,smartphones κλπ) θα πρέπει να αντικατασταθούν, οπότε θα ξαναγυρίσουν για να προσπαθήσουν να κλέψουν και τα καινούρια.

Γνωρίζουν την ασφάλεια του σπιτιού σας

Εάν ένας διαρρήκτης παραβίασε μια φορά το σπίτι σας, γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να το ξαναπαραβιάσει. Μετά από μια διάρρηξη, θα πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσετε ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού για να εμποδίσετε μελλοντικές απόπειρες διάρρηξης. Εάν είχατε κάποιο σύστημα ασφαλείας και παρόλα αυτά παραβιάστηκε, σκεφτείτε να πραγματοποιήσετε κάποιες αναβαθμίσεις.

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιο μας. Πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς ακόμα κι αν πέσουμε θύμα διάρρηξης. Εμπιστευτείτε την πείρα και την τεχνογνωσία της DC Security και ασφαλίστε σήμερα το σπίτι σας με ένα σύστημα ασφαλείας!

2017-06-21T09:53:23+02:00Ιούνιος 21st, 2017|Blog|