4 σημεία ασφαλείας που πρέπει να προσέχουμε

//4 σημεία ασφαλείας που πρέπει να προσέχουμε

4 σημεία ασφαλείας που πρέπει να προσέχουμε

Με τον καιρό να έχει βελτιωθεί για τα καλά, έχουμε πλέον την διάθεση και ίσως το χρόνο να ασχοληθούμε με διάφορες οικιακές εργασίες. Αν μπούμε λοιπόν στην διαδικασία να μαστορέψουμε τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού μας, μπορούμε να φροντίσουμε λιγάκι και την ασφάλεια της κατοικίας μας.

  1. Αυτοκόλλητα – Είναι αποδεδειγμένο γεγονός πως οι διαρρήκτες αποφεύγουν να εισβάλουν σε σπίτια που έχουν αυτοκόλλητες ενδείξεις για κάμερες ασφαλείας και συναγερμούς. Μπορούμε να προμηθευτούμε τέτοια αυτοκόλλητα από καταστήματα που φτιάχνουν custom πινακίδες ή μπορείτε να επικοινωνήσετε και μαζί μας στο 2118003332 και να σας προμηθεύσουμε εμείς! Είναι αρκετά οικονομικά, εύκολα στην τοποθέτηση και ενισχύουν την ασφάλεια μας. Η τοποθέτηση τους πρέπει να γίνει σε κεντρικά και εμφανή σημεία του σπιτιού μας όπως στα παράθυρα που φαίνονται προς το δρόμο,στη κεντρική είσοδος αλλά και σε οποιαδήποτε είσοδο έχουμε στο σπίτι μας. Σαν γενικό κανόνα βάζουμε αυτά τα αυτοκόλλητα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού μας θεωρούμε ευάλωτο σε μια απόπειρα διάρρηξης.
  2. Πινακίδες – Εάν κατοικούμε σε μονοκατοικία με αυλή/κήπο, φροντίζουμε να εγκαταστήσουμε μια πινακίδα μπροστά από την κεντρική είσοδο. Η DC Security διαθέτει πινακίδες που φέρουν το σήμα της Atlas Security και θα κρατήσουν μακριά τους επίδοξους διαρρήκτες.
  3. Μπαταρίες – Ελέγχουμε τις μπαταρίες του συναγερμού μας, των ανιχνευτών αερίου και μονοξειδίου του άνθρακα. Αν η μπαταρία χρειάζεται αλλαγή, φροντίζουμε να την αντικαταστήσουμε άμεσα καλώντας την DC Security και κανονίζοντας ένα ραντεβού συντήρησης.
  4. Επαφές έκτακτης ανάγκης – Ενημερώνουμε την λίστα με τις επαφές εκτάκτης ανάγκης. Μπορεί να έχουμε συμπεριλάβει κάποιον παλιό γείτονα ή συγγενή που πλέον έχει μετακομίσει μακριά μας. Ανεξαρτήτως των συνθηκών, είναι σημαντικό να έχουμε μια λίστα με κοντινούς μας ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν σε περίπτωση εκτάκτης ανάγκης.

Εάν δεν έχετε ήδη κάποιο σύστημα οικιακού συναγερμού επικοινωνήστε μαζί μας  στο 211 8003332 για να σας ενημερώσουμε εντελώς δωρεάν ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή μας για να υπολογίσετε το γρήγορα και εύκολα το κόστος.

2017-06-19T09:41:04+02:00Ιούνιος 15th, 2017|Blog|