Τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που έχει κάποιος από ένα σύστημα ασφαλείας, συχνά παραβλέπονται από πολλούς. Μπορεί να είναι αρκετοί οι λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να μην έχει ένα σύστημα ασφαλείας. Αφενός μπορεί απλά να μην έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και να του ακούγεται ως κάτι “μακρινό” και αφετέρου μπορεί να μη γνωρίζει πως υπάρχουν αξιόλογα συστήματα ασφαλείας σε εξαιρετικές τιμές. Ένας ακόμη βασικός λόγος είναι και το γεγονός πως κάποιοι θεωρούν ότι πολύ απλά ένα σύστημα ασφαλείας δεν τους είναι απαραίτητο.

Όταν κάποιος δεν έχει πέσει θύμα κλοπής τότε ναι, ίσως να είναι φυσιολογικό και συνάμα λογικό να πιστεύει πως ένα σύστημα ασφαλείας δεν έχει να του προσφέρει τίποτα. Από την άλλη αυτό που ισχύει είναι πως κανείς δε μπορεί να ξέρει το τι μπορεί να του συμβεί.

Η λύση είναι λοιπόν να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι σας. Εμείς σήμερα θα σας αναλύσουμε μία σημαντική παράμετρο που συμβάλει στη μέγιστη προστασία του προσωπικού σας χώρου.

Μη παρακολουθούμενα συστήματα ασφαλείας

Πολλοί άνθρωποι εγκαθιστούν ένα σύστημα ασφαλείας το οποίο δεν παρακολουθείται από το “κέντρο” του παρόχου. Εμείς δεν σας προτείνουμε φυσικά κάτι τέτοιο, αλλά αν είναι η μόνη επιλογή, είναι προτιμότερο από το να είστε εντελώς απροστάτευτοι. Αν για παράδειγμα κάποιος μπει στο σπίτι, δε θα μπορέσει να ειδοποιηθεί η αστυνομία ή σε περίπτωση φωτιάς η πυροσβεστική. Καλό είναι να συζητήσετε με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που έχετε επιλέξει, για το αν τελικά μπορεί κάτι να γίνει.

Παρακολουθούμενα συστήματα ασφαλείας

Έχοντας εγκατεστημένο ένα σύστημα ασφαλείας είναι απλά το μισό της επιτυχίας για ένα προστατευμένο σπίτι. Όταν ο συναγερμός απενεργοποιηθεί, στέλνεται ένα σήμα στο κέντρο ελέγχου της εταιρείας η οποία με τη σειρά της επικοινωνεί μαζί σας και με τις αρχές. Χωρίς κάποιο σύστημα ασφαλείας που να παρακολουθείται, δε μπορεί να υπάρξει επικοινωνία ούτε με εσάς αλλά και ούτε με τις αρχές, αφού πολύ απλά ο πάροχός σας δε θα έχει εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Στη DC Security θα βρείτε πακέτα εξοπλισμού για την ασφάλεια κάθε σας χώρου σε προνομιακές τιμές καθώς και με άμεση και συνεχή υποστήριξη. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε τα πάντα σχετικά με τα συστήματα ασφαλείας και τις διαθέσιμες επιλογές προστασίας!