4 μέρη για να κρύψετε τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σας!

//4 μέρη για να κρύψετε τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σας!

4 μέρη για να κρύψετε τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σας!

Οι πιθανότητες να εντοπιστούν οι κάμερες ασφαλείας όταν είναι καλά κρυμμένες μέσα στο σπίτι, είναι όπως καταλαβαίνουμε πολύ λιγότερες από τις περιπτώσεις όπου θα ήταν ακάλυπτες. Φυσικά μία τέτοια κάλυψη μπορεί να σας προφυλάξει από πολλούς κινδύνους.

Φυσικά δεν εννοούμε μόνο την προστασία σας από κάποιον διαρρήκτη αλλά και ποικίλα άλλα προβλήματα όπως για παράδειγμα το να μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι σας στο εσωτερικό του με σκοπό να διαπιστώσετε πως το παιδί που αφήσατε μόνο του είναι καλά καθώς και πως το σπίτι είναι στη κατάσταση που το αφήσατε.

Αν λοιπόν θέλετε να κρύψετε τις κάμερες ασφαλείας και σκέφτεστε εναγωνίως κάποια σημεία “κλειδιά”, τότε εμείς έχουμε να σας δώσουμε ορισμένες ιδέες!

Στα φυτά

Αν θέλετε να κρύψετε μία κάμερα ασφαλείας, χρησιμοποιήστε κάποια ψεύτικα φυτά που μπορεί να έχετε σπίτι σας ως διακοσμητικά. Επιπλέον, κάποια δέντρα στον κήπο σας θα μπορούσαν να είναι μία εξαιρετική ιδέα αφού προσφέρουν επαρκή κάλυψη. Αν πάλι χρησιμοποιείτε κάποιο φυτό με αρκετό φύλλωμα, φροντίστε σε περίπτωση έντονων ανέμων να μην καλύπτεται η κάμερα από τα φύλλα. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να μην δούμε αυτό που θέλουμε επειδή τα φύλλα δεν άφησαν τη κάμερα να κάνει η σωστή καταγραφή.

Στα κουρτινόξυλα

Ένα ακόμη εξαιρετικό μέρος για να κρύψετε τις κάμερες ασφαλείας, είναι γύρω από τα κουρτινόξυλα. Τα περισσότερα από αυτά έχουν μία κυρτή γωνία στο τελείωμά τους. Αυτό, σε συνδυασμό με το ύφασμα της κουρτίνας, σας βοηθά να κρύψετε μικρές κάμερες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού σας. Επιπλέον, πολλοί είναι αυτοί που δε δίνουν την απαραίτητη προσοχή στις κουρτίνες και στα κουρτινόξυλα, με αποτέλεσμα ο εντοπισμός κάποια κάμερας να είναι πιθανός.

Μέσα σε λούτρινα ζωάκια

Αν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά μικρής ηλικίας, σίγουρα θα έχετε λούτρινα ζωάκια, μέσα στα οποία, μπορείτε να τοποθετήσετε μία κάμερα ασφαλείας. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε τοποθετήσει στο σωστό σημείο με σκοπό να παρακολουθείτε επαρκώς αυτό που θέλετε και αποκλείστε τις πιθανότητες το παιδί σας να θέλει να παίξει με αυτό.

Μέσα σε φωλιά πουλιών

Σίγουρα είναι μία κρυψώνα που ελάχιστοι σκέφτονται. Αν λοιπόν έχετε μία φωλιά ή ένα σπιτάκι για πουλιά κοντά στη πόρτα του σπιτιού σας ή κοντά σε κάποια παράθυρο, μη διστάσετε να τοποθετήσετε μέσα σε αυτό μία κάμερα ασφαλείας! Μη ξεχνάμε επίσης πως μία τέτοια κρυψώνα αποτελεί εξαιρετικό καταφύγιο προστασίας των καμερών από διάφορα καιρικά φαινόμενα όπως ο αέρας, η βροχή, το χιόνι και ο πάγος.

2017-12-04T09:44:03+02:00Δεκέμβριος 4th, 2017|Blog|