3 εξαιρετικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα… ασφαλείας

//3 εξαιρετικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα… ασφαλείας

3 εξαιρετικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα… ασφαλείας

Οι γιορτές πλησιάζουν και ένα από τα κυρίαρχα ερωτήματα που μας περιτριγυρίζουν, είναι το τι δώρο θα μπορούσαμε να πάρουμε σε κάποιο κοντινό και αγαπητό μας πρόσωπο.

Αν έχετε συνηθίσει να δίνετε σχεδόν τα ίδια δώρα κάθε χρόνο, ίσως ήρθε η στιγμή να αγοράσετε κάτι εντυπωσιακό και συνάμα χρήσιμο.

Τι καλύτερο από το να κάνετε ένα δώρο που θα αφορά την ασφάλεια του παραλήπτη; Αν και μας ακούγεται σαν πιο ακριβή ιδέα σε σχέση με μία γραβάτα, ίσως τελικά να μην είναι και τόσο.

Κάμερες ασφαλείας

Αν θέλετε να δώσετε την ευκαιρία σε κάποιο πρόσωπο που αγαπάτε να μπορεί να έχει σε συνεχή επίβλεψη τον προσωπικό του χώρο, το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να του κάνετε είναι ορισμένες κάμερες ασφαλείας είτε εσωτερικού, είτε εξωτερικού χώρου. Υπάρχουν οι κάμερες για την πόρτα οι οποίες συνδέονται με κάποιο smartphone και δείχνουν σε live εικόνα το τι συμβαίνει στην είσοδο του σπιτιού. Επιπλέον, οι κάμερες εσωτερικών χώρων μπορούν να επιβλέπουν τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού διαρκώς. Όσο για τις εξωτερικές κάμερες, καλύπτουν την αυλή επαρκώς παρέχοντας, μέγιστη ασφάλεια.

Έξυπνες κλειδαριές

Η έξυπνη κλειδαριά, θα μπορούσε να είναι μία εξαιρετική ιδέα αν έχετε κάποιο γνωστό σας πρόσωπο που ξεχνάει εύκολα. Μη έχοντας πλέον την ανάγκη ενός κλειδιού, η έξυπνη κλειδαριά, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να κλειδώσει ή να ξεκλειδώσει την πόρτα απομακρυσμένα, μέσα από το smartphone.

Οι έξυπνες κλειδαριές έχουν επίσης τη δυνατότητα να μας ενημερώνουν όταν η πόρτα ανοίξει και κάποιος εισέλθει στο σπίτι μας. Επιπλέον, μπορούμε να ρυθμίσουμε το σύστημα ασφαλείας ώστε να μας στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό μας όταν κάποιος “παίζει” με την πόρτα μας.

Έξυπνα φώτα

Τα έξυπνα φώτα είναι το καλύτερο δώρο για κάποιον που θέλει να συνδυάσει την ασφάλεια με την εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος. Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο του φωτισμού ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα του προγραμματισμού για το πότε τα φώτα θα ανάβουν.

Τα οφέλη είναι αρκετά πολλά αφού θα δείτε διαφορά στην οικονομία ηλεκτρικού ρεύματος συνδυάζοντας παράλληλα και την μέγιστη ασφάλεια.

Καλό θα είναι, πριν προβείτε στην οποιαδήποτε αγορά, να εξετάσετε καλά τις ανάγκες του ατόμου για το οποίο προορίζεται το προϊόν καθώς και το κατά πόσο θα τον βολέψει, ώστε να το αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

2017-12-14T12:34:39+02:00Δεκέμβριος 14th, 2017|Blog|