Συναγερμοί General Electric2017-09-07T11:13:25+02:00

Συναγερμοί General Electric

Η DC Security διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ειδών και συσκευών της GE, ικανή να θωρακίσει κάθε χώρο. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο της ασφάλειας, μας απέδειξε πως τα προιόντα της GE διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους, την αντοχή τους στο χρόνο και την ευκολία στη χρήση.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα δεν θα έχουν ακούσει το όνομα General Electric καθώς θεωρείται παγκοσμίως μια από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες ηλεκτρικών ειδών και συσκευών. Η General Electric Security ήταν ένα τμήμα της GE και ξεχωρίζει για την ποιότητα και τις προδιαγραφές των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της General Electric

Η GE Security περιλαμβάνει στην παραγωγή της μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως κάμερες ασφαλείας, συναγερμούς, συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control systems), οπτικές ίνες κλπ.

Πολλά από τα προιόντα τους ανήκουν στην κατηγορία των έξυπνων συσκευών (smart devices) και σας προσφέρουν την δυνατότηα διασύνδεσης και ελέγχου με αντίστοιχες συσκευές. Κατά αυτό τον τρόπο μπορούμε να ελέγχουμε την ασφάλεια, τη θέρμανση, το φωτισμό και τον κλιματισμό μας από ένα κεντρικό σημείο.

Για επιχειρήσεις…

Οι συναγερμοί της GE αρχικά προορίζονταν για επιχειρήσεις και καταστήματα. Με την χρήση ευαίσθητων αισθητήρων και ανιχνευτών αλλά και με ιδιαίτερα φιλικό ως προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου, οι συναγερμοί GE προσαρμόζονται απόλυτα στην ανάγκες της επιχείρησης σας. Συνδυαστικά με τον συναγερμό, οι κάμερες ασφαλείας της GE είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς. Την θωράκιση του χώρου υπογράφουν τα υπερσύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης για μικρά και μεσαίου μεγέθους κτίρια.

..αλλά και για ιδιώτες!

Μια εταιρεία με την τεχνογνωσία και την υποδομή της GE, δεν θα μπορούσε να μην φροντίσει και για την εξυπηρέτηση των σπιτιών και διαμερισμάτων. Η σειρά CADDX καλύπτει ακριβώς την κατηγορία των οικιακών συναγερμών GE με θεαματικά αποτελέσματα. Οι μαγνητικές επαφές, οι εσωτερικές και εξωτερικές σειρήνες, τα χειριστήρια , ο μεγάλος αριθμός ζωνών, η διασύνδεση GSM για ειδοποίηση μέσω τηλεφωνικού μηνύματος, η σύνδεση με ένα κέντρο λήψης σημάτων είναι απλά ορισμένα από τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν οι συναγερμοί σπιτιών CADDX.

Ευελιξία

Τα περισσότερα από τα προϊόντα της GE Security μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε μέσα από μια πληθώρα περιφερειακών εξαρτημάτων (όπως χειριστήρια και σειρήνες) χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε τίποτα από το βασικό εξοπλισμό μας.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.