Κάμερες Ασφαλείας TVT2017-09-12T11:09:05+02:00

Κάμερες Ασφαλείας TVT

Σκοπός της DC Security είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και υλικών καθώς πιστεύουμε πως η καλύτερη ανταμοιβή για μια εταιρεία συστημάτων ασφαλείας είναι το χαμόγελο των πελατών μας. Για αυτό ακριβώς το λόγο συνεργαζόμαστε μονάχα με επώνυμους κατασκευαστές και εμπορευόμαστε πάντα προιόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η TVT Digital Technology Co., Ltd είναι μια ιδιαίτερα ανερχόμενη εταιρεία κατασκευής προιόντων και συσκευών στον χώρο των καμερών ασφαλείας. Ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα (Shenzen) και τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών μεγάλων εταιρειών. Θεωρείται παγκοσμίως μια ταχέως αναπτυσσόμενη δύναμη στο χώρο της ασφάλειας και διατηρεί συνεργασίες σε 120 χώρες.

Ανθρώπινο δυναμικό

Απασχολεί ήδη 150 μηχανικούς πληροφορικής και είναι από τις λίγες εταιρείες στο χώρο των καμερών ασφαλείας που αφουγκράζεται τις γνώμες και απαιτήσεις των πελατών της. Για αυτό το λόγω καταφέρνει να παραδώσει προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας γρηγορότερα από τον ανταγωνισμό, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Τα προϊόντα TVT

Η φιλοσοφία της TVT είναι η παραγωγή μοναδικών προιόντων, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τα οποία συνοδεύονται πάντα από λογισμικό ιδιαίτερα προσιτό στον χρήστη. Τα είδη της περιλαμβάνουν καταγραφικά, αναλογικές και ψηφιακές κάμερες και υβριδικά συστήματα.

Χρησιμοποιούμε πολλά μοντέλα από τα καταγραφικά και τις κάμερες της TVT καθώς η πείρα και ο χρόνος μας αποδεικνύουν πως παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, η TVT δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους κολοσσούς της βιομηχανίας του κλάδου. Τα προιόντα της ξεχωρίζουν τόσο για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους όσο και για την αντοχή τους στο χρόνο.

Έρευνα και ανάπτυξη

Σαν όλες τις εταιρείες που επιθυμούν γρήγορη και σταθερή ανάπτυξη, η TVT επενδύει πάνω από το 10% των συνολικών ετήσιων εσόδων της στο τμήμα RnD (research and develop).

Αξιοπιστία

Τα προϊόντα της TVT έχουν βραβευτεί για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους τόσο από τις κινεζικές αρχές όσο και από διεθνής οργανισμούς. Ορισμένα από τα πιστοποιητικά περιλαμβάνουν ISO 9001, RoHS καθώς και EMC και FCC Compliance.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.