Κάμερες ασφαλείας Optex2018-02-09T12:50:07+02:00

Κάμερες ασφαλείας Optex

Η DC Security αναγνωρίζει την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής των προιόντων της Optex και διατηρεί άριστες σχέσεις με πολλούς αντιπροσώπους της εταιρείας στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η OptexCO., LTD είναι μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Ιδρύθηκε το 1979 στην Ιαπωνία και μόλις το 1980 κατοχύρωσε την πρώτη της μεγάλη καινοτομία. Λίγα χρόνια αργότερα επεκτάθηκε στο δυτικό ημισφαίριο ιδρύοντας την Optex(U.S.A.) INC. στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Ακολούθησαν μια πληθώρα θυγατρικών εταιρειών (Ηνωμένο Βασίλειο 1991, Χονγκ Κονγκ 1994, Ταΐβάν 1997) που δικαίως καταξίωσαν την Optex σαν μια κορυφαία εταιρεία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας.

Θεωρείται από πολλούς σαν πρωτοπόρος στον τομέα της και για αυτό το λόγω έχει αντιπροσώπους και θυγατρικές εταιρείες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Προϊόντα

Όντας μια πολύ καλά εδραιωμένη εταιρεία, η Optex δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπόριο μιας μεγάλης γκάμας προιόντων :

  • Συστήματα συναγερμού
  • Περιμετρική προστασία
  • Συστήματα ελέγχου πρόσβασης
  • Ανιχνευτές γραμμών παραγωγής
  • Αυτοματισμούς κτιρίων κ.α.
  • Ανιχνευτές κίνησης

Στην DC Security ειδικότερα χρησιμοποιούμε τους εξωτερικούς ανιχνευτές κίνησης καθώς η άψογη λειτουργία τους και η απαράμιλλη διασυνδεσιμότητά τους με τα συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε, μας αποδίδουν φανταστικά αποτελέσματα. Από τους ανιχνευτές της, ξεχωρίζουν τα μοντέλα:

OPTEX FTN-ST, OPTEX FTN-AM, OPTEX BX-80N, OPTEX VXI-ST, OPTEX VXI-AM

Ποιότητα

Όλα τα προιόντα της προσφέρουν την αναμενόμενη ποιότητα ενός Ιαπωνικού κατασκευαστή.  Η ποιότητα των υλικών κατασκευής σε συνδυασμό με την πολυετή παράδοση και τεχνογνωσία της εταιρείας προσφέρουν προιόντα κορυφαίας ποιότητας και ιδιαίτερα μεγάλης αντοχής στο χρόνο.

Αξιοπιστία

Η Optex είμαι πραγματικά μια εταιρεία ναυαρχίδα στο κατασκευαστικό κλάδο των συστημάτων ασφαλείας. Για περίπου 40 χρόνια δημιουργεί προιόντα με κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα και τεχνολογικές προδιαγραφές. Για αυτήν ακριβώς την φιλοσοφία την προτιμούν ο τραπεζικός, οικονομικό και δημόσιος κλάδος, παγκοσμίως. Έχει συνάψει αρκετές συμφωνίες ακόμα και με τον Αμερικανικό στρατό για κατασκευή οπτικών περισκόπιων για τα όπλα των Αμερικάνων στρατιωτών.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.