Κάμερες ασφαλείας Dahua

Έχοντας χρησιμοποιήσει τα προιόντα της Dahua σε εκατοντάδες συστήματα καμερών ασφαλείας, θεωρούμε πως η συγκεκριμένη εταιρεία εμπορεύεται πολύ ποιοτικές συσκευές σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Dahua Technology Co LTD ανήκει στο χώρο των κατασκευαστών καμερών ασφαλείας και καταγραφικών και ειδικεύεται στο τομέα συστημάτων κλειστής παρακολούθησης (CCTV). Αν και σχετικά νέα στο χώρο καθώς δραστηριοποιείται από το 2002, έχουν να επιδείξουν πολλές καινοτομίες στην τεχνολογία και στο design.

Τα προϊόντα Dahua

Τα καταγραφικά και οι κάμερες ασφαλείας της Dahua ενσωματώνουν τεχνολογία IP και συνοδεύονται από λογισμικό υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα φιλικής διαχείρισης. Η εταιρεία έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα μεγάλο άνοιγμα στην Ευρωπαϊκή, Αμερικάνικη και Ιαπωνική αγορά και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τραπεζικού, κυβερνητικού και ενεργειακού τομέα.

Οι κάμερες φέρουν πληθώρα χαρακτηριστικών : αναλογική και IP συνδεσμολογία, 1.3 και 2 megapixel ενώ βγαίνουν σε dome και bullet μορφή. Τα καταγραφικά του ενσωματώνουν 4, 8, 16 και 20 κανάλια και μπορούν να καταγράψουν video έως και σε ποιότητα Full HD (1080p).

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Αξιοπιστία

Παρόλο που η εταιρεία εδρεύει στην Κίνα, διακρίνεται για το RnD (research and develop – έρευνα και ανάπτυξη) τμήμα της  ενώ τα προιόντα της καλύπτονται από πιστοποίηση ISO 9001. Η ίδια η εταιρεία έχει δηλώσει πολλές φορές πως διοχετεύει 10% από το συνολικό της τζίρο σε θέματα έρευνα και ανάπτυξης.

Λογισμικό και υπηρεσίες

Το custom made λογισμικό των καταγραφικών μας προσφέρει την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ζωντανά όλες τις κάμερες στο χώρο μας. Συνδυαστικά με την υπηρεσία DDNS μπορούμε να επιτύχουμε πλήρη απομακρυσμένη πρόσβαση από το κινητό, τάμπλετ ή λάπτοπ μας από όπου και να είμαστε.

Ποιότητα

Η ποιότητα κατασκευής των καμερών και των καταγραφικών εμπνέει εμπιστοσύνη τόσο  στον εγκαταστάτη όσο και στον χειριστή της κάμερας. Η αξιοπιστία των προιόντων της και η ευελιξία τοποθέτησης και εγκατάστασης, καθιστούν την Dahua ένα δυνατό σύμμαχο στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου και αξιόπιστου συστήματος καμερών ασφαλείας.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.