Συναγερμοί Vanderbilt (Siemens)2017-09-07T11:13:21+02:00

Συναγερμοί Vanderbilt

Τα προϊόντα Vanderbilt διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την αποδεδειγμένη σε σειρά ετών αξιοπιστία αλλά και για την εύκολη και γρήγορη τοποθέτησή τους.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Vanderbilt είναι πραγματικά μια εταιρεία ηγέτης στην κατασκευή υπερσύγχρονων συστημάτων ασφαλείας. Κατέχει εδώ και 60 χρόνια μια ηγετική θέση στους προμηθευτές και κατασκευαστές επαγγελματικών προϊόντων ασφαλείας. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε συστήματα συναγερμών (σπιτιών και καταστημάτων), καμερών ασφαλείας (CCTV) και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης.

Η αρχιτεκτονική μια εγκατάστασης

Η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά του κτιρίου. Μια τυπική εγκατάσταση περιλαμβάνει τα εξής:

  • Πληκτρολόγιο (για έλεγχο όλου του συναγερμού)
  • Μαγνητικές επαφές (σε κάθε άνοιγμα του κτιρίου)
  • Αισθητήρες θραύσης κρυστάλλων
  • Ανιχνευτές κίνησης (εσωτερικού και εξωτερικού τύπου)
  • Ανιχνευτές καπνού
  • Κάμερες ασφαλείας (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης CCTV)
  • Σειρήνες

Όλα τα παραπάνω συνδέονται είτε μέσω καλωδίου χαμηλής τάσης (ενσύρματος συναγερμός) είτε ασύρματα (ασύρματη εγκατάσταση) με τον κεντρικό πίνακα ελέγχου.

Μέγιστη Ασφάλεια

Με την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας Vanderbilt δεν εντοπίζονται μόνο οι απόπειρες διάρρηξης αλλά και διαρροή γκαζιού ή νερού καθώς και ένα ξέσπασμα πυρκαγιάς. Ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, ο συναγερμός vanderbilt μπορεί να συνδεθεί με ένα σύστημα φωτισμού, παραθυρόφυλλα και γκαραζόπορτες διευκολύνοντας την καθημερινότητα

Αισθητική

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε ένα σύστημα συναγερμού Vanderbilt διακρίνονται για την καλαισθησία, τον εργονομικό σχεδιασμό και την ποιότητα των υλικών κατασκευής τους. Όλα τα παραπάνω συνδυαστικά με την εμπειρία της DC Security θα προσφέρουν ένα ιδιαίτερα όμορφο αποτέλεσμα που σέβεται την διακόσμηση του χώρου.

Ευχρηστία

Όλα τα συστήματα Vanderbilt είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ιδιαίτερα φιλικά προς τον χρήστη. Μαζί με την εγκατάσταση του συναγερμού, η DC Security θα φροντίσει να σας εκπαιδεύσει πλήρως για να χειρίζεστε με άνεση και ασφάλεια όλες τις λειτουργίες του συναγερμού.

Συντήρηση

Η ορθή και μακρόχρονη λειτουργία ενός συναγερμού Vanderbilt δεν περιορίζεται μονάχα στην σωστή εγκατάσταση και χρήση του συστήματος. Για μια απροβλημάτιστη και άψογη λειτουργία θα χρειαστεί τακτική συντήρηση (αλλαγή μπαταριών, καθαρισμός επαφών κλπ).

Τεχνολογική δύναμη και υπεροχή!

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.