Συναγερμοί Paradox

Τα προϊόντα Paradox διακρίνονται για την υψηλή αντοχή τους, την τεχνολογική υπεροχή σε σειρά ετών αλλά και για την ευέλικτη διαχείριση από τον τελικό χρήστη.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Paradox είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας ήδη από το 1990. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control), καμερών ασφαλείας (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης – CCTV), συναγερμούς σπιτιών και καταστημάτων αλλά και συστήματα πυρανίχνευσης.

Στρατηγικές Συνεργασίες

Η Paradox ΑΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ακόλουθων εταιρειών :

  • Paradox Security Systems Ltd (συστήματα ασφαλείας)
  • CDVI SA (συστήματα Access Control)
  • LSVT (κατασκευαστής καμερών ασφαλείας)
  • Avideo (κατασκευαστής καμερών ασφαλείας)
  • Atsumi Electric Co. Ltd. (ενεργητικά υπέρυθρα beam)
  • Apollo (κατασκευαστής ανιχνευτών φωτιάς)
  • Hochiki (κατασκευαστής ανιχνευτών φωτιάς)
  • Wizmart (κατασκευαστής ανιχνευτών φωτιάς)

Συνδυαστικά με τα παραπάνω, πραγματοποιεί εισαγωγές κέντρων πυρανίχνευσης (συνεργάτης Kentec – Αγγλία), φακούς καμερών (Tokina – Ιαπωνία) και μαγνητικές επαφές (Aleph – Ιαπωνία).

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα που παράγει η Paradox φέρουν όλα τα κατάλληλα πιστοποιητικά ποιότητας , είναι συμβατά με την οδηγία ROHS 2002/95/EC ενώ το εργοστάσιο παραγωγής είναι πιστοποιημένο για την παραγωγή προϊόντων CPR.

Η δική μας συνεργασία

Στην DC Security επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας ώστε να εξασφαλίζουμε πάντα τις καλύτερες τιμές και την βέλτιστη ποιότητα σε όλους τους πελάτες μας. Διατηρούμε άριστες επαγγελματικές σχέσης με την Paradox ΑΕ καθώς μας προμηθεύει με υλικά και προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

Καινοτομία

Οι συναγερμοί Paradox διαθέτουν το σύστημα StayD, αποτέλεσμα πολύχρονης μελέτης και έρευνας. Χρησιμοποιώντας αυτή την καινοτομία, ένας συναγερμός Paradox μπορεί να παραμένει μόνιμα οπλισμένος και να αφοπλίζεται εν μέρει μόνο κατά την είσοδο ή έξοδος από το χώρο που προστατεύει. Έτσι γλιτώνουμε άσκοπους οπλισμούς και αφοπλισμούς και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το αν έχουμε οπλίσει ή όχι το συναγερμό μας.

Μια επιπρόσθετη και ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία είναι η ειδοποίηση όταν κάποιος πλησιάσει επικίνδυνα επικίνδυνα σημεία όπως πχ μπαλκόνια

Αξιοπιστία και συντήρηση

Η μεγάλη εμπειρία της Paradox στην τεχνογνωσία αλλά και στις κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες των ελληνικών σπιτιών την καθιστά μία από τις κορυφαίες επιλογές για την επιλογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού. Με την σωστή τεχνική φροντίδα (αλλαγή μπαταρίας συναγερμού, καθάρισμα επαφών κλπ) θα απολαύσετε για πάρα πολλά χρόνια την άψογη λειτουργία του συναγερμού Paradox που έχετε επιλέξει.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.