Συναγερμοί Aleph

Η εταιρεία μας προμηθεύεται τις πλέον αξιόπιστες, δοκιμασμένες και οικονομικές μαγνητικές επαφές της Aleph και διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τον επίσημο αντιπρόσωπο της πολυεθνικής στην Ελλάδα.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία Aleph δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλειας ήδη από το 1935. Ιδρύθηκε στην Ιαπωνία και θεωρείται παγκοσμίως μια από τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείας συστημάτων ασφαλείας.

Έχει εξαπλωθεί σε 3 ηπείρους, διαθέτοντας θυγατρικές εταιρείες σε Ευρώπη (Ολλανδία), Ασία (Ιαπωνία και Κίνα) και Αμερική (Β.Αμερική). Οι ετήσιες πωλήσεις της μόνο στην Αμερική, ξεπερνούν τα 220 εκατομμύρια δολάρια και πολλές πολυεθνικές εταιρείες στηρίζονται στα προϊόντα της αφού διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Τα προϊόντα Aleph

Η Aleph διαθέτει πρωτόκολλα ISO 9001, ISO 9002 και ISO 9003 σε όλα τα προϊόντα της και εγγυάται σχεδόν μηδενικές κατασκευαστικές ατέλειες.

Ορισμένα από τα προϊόντα της είναι :

  • Μαγνητικές επαφές Aleph
  • Αισθητήρες οπτικής ίνας
  • Αισθητήρες επιβράδυνσης/κρούσης
  • Παθητικοί ανιχνευτές υπέρυθρων ακτίνων
  • Επαγωγικές επαφές
  • Θερμικές επαφές και ανιχνευτές
ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Μαγνητικές επαφές Aleph

Η σημασία μιας μαγνητικής επαφής σε ένα σύστημα συναγερμού είναι υψίστης σημασίας καθώς αυτή είναι που ενεργοποιεί το συναγερμό μας σε περίπτωση παραβίασης μιας πόρτας ή ενός παραθύρου. Η αρχιτεκτονική της είναι αρκετά απλή : μια μαγνητική επαφή αποτελείται από δύο τεμάχια τα οποία όταν απομακρυνθούν δίνουν σήμα στο συναγερμό μας.

Ποιότητα κατασκευής

Οι μαγνητικές επαφές Aleph διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους και σύμφωνα με την εταιρεία “”an Aleph Magnetic Contact is second to none” δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση “ καμία άλλη μαγνητική επαφή δεν μπορεί να ξεπεράσει σε ποιότητα και αξιοπιστία μια μαγνητική επαφή Aleph ”.

Αντοχή

Ο κύκλος ζωής τους ορίζεται σε πάνω από 400 εκατομμύρια κύκλους και τα μοντέλα της είναι διαθέσιμα σε άσπρο, καφέ και γκρι. Οι επαφές ενσωματώνουν μαγνήτες τύπου alnico κατασκευασμένους από φερρίτη υψηλής ποιότητας.

Ευελιξία τοποθέτησης

Διακρίνονται και για την ευελιξία τοποθέτησης καθώς μπορούν να εγκατασταθούν σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες. Έτσι υπάρχουν μαγνητικές επαφές που προορίζονται για εγκατάσταση σε παράθυρα, πόρτες, γκαράζ κλπ.

Υλικό κατασκευής

Τα υλικά κατασκευής κάθε παγίδας ποικίλουν από πολυεστερικά πλαστικά, κράματα σιδήρου αλλά και αλουμίνιο. Ανάλογα με τον σκοπό της, κάθε επαφή διαθέτει τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.