Κάμερες Hikvision2017-09-08T14:42:35+02:00

Κάμερες Hikvision

Αν και νέα στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, η Hikvision αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και έχει πλέον εδραιωθεί παγκόσμια σαν μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής καμερών ασφαλείας και καταγραφικών.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

H Hangzhou Hikvision Digital Technology Co., Ltd, γνωστή με το όνομα Hikvision, ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2001 στην Κίνα. Το Μάιο του 2008 μπήκε στο χρηματιστήριο του Shenzhen και πλέον η Hikvision διαθέτη μια κεφαλαιοποίηση αξίας μεγαλύτερης των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η Hikvision απασχολεί πάνω από 18000 υπαλλήλους εκ των οποίων περίπου 7000 είναι μηχανικοί και προγραμματιστές. Η εταιρεία δηλώνει πως χρησιμοποιεί το 8% του τζίρου της στο τμήμα RnD (research and develop – έρευνα και ανάπτυξη), γεγονός που αποδεικνύεται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής των συσκευών της.

Τα προϊόντα Hikvision

Τα προιόντα της Hikvision προσφέρουν μια πολύ μεγάλη ποικιλία ειδών και συσκευών όπως αναλογικές και ψηφιακές κάμερες, κάμερες σταθερού τύπου (dome και bullet) καθώς και PTZ (μετακινούμενες), αναλογικά και ψηφιακά καταγραφικά, συστήματα ελέγχου video, υπερσύγχρονα συστήματα θυροτηλεόρασης και πολλά άλλα. Η τεχνογνωσία και η ποιότητα κατασκευής είναι πραγματικά εντυπωσιακή ενώ δεν σταματά να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Τα προιόντα και το λογισμικό που τα συνοδεύει θα καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες ενώ η μεγάλη ποικιλία διευκολύνει την δημιουργία του πλέον κατάλληλου συστήματος κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV).

Παγκόσμια αναγνώριση και εκπροσώπηση

Οι συνεργάτες της Hikvision εκτείνονται κυριολεκτικά σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αριθμώντας πάνω από 2400 συνεργάτες σε 155 χώρες. Η ίδια η εταιρεία διαθέτει γραφεία σε πάνω από 30 διαφορετικά σημεία στην Κίνα αλλά και 18 στον υπόλοιπο κόσμο (Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ολλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βραζιλία, Ρωσία και Κορέα). Η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολύ μεγάλων κλάδων (τραπεζικού, εμπορικού, οικονομικού, μεταφορών κλπ) καθώς τα συστήματά της διακρίνονται από ευελιξία και αντοχή στο χρόνο.

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.